18.4 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
25 C
Sarajevo
30.04.2024.

KIKO Milano slavi jedinstvenu moć ljubavi koja čini da se osećamo prelepo!

IZDVAJAMO

 

Inspirisana lepotom dragog kamenja i kristala, nova KIKO Milano kolekcija za Dan zaljubljenih proslaviće najautentičniji izraz ljubavi, čineći da se osećate posebno i neodoljivo! 

 

 

Od šminke do proizvoda za negu kože, KIKO Milano Powerful Love kolekcija ima sve što vam je potrebno za kompletnu beauty rutinu ove sezone ljubavi. Novoj kolekciji za Dan zaljubljenih nemoguće je odoleti zahvaljujući prelepim teksturama sa intenzivnim pigmentom u sofisticiranom izboru nijansi i završnim obradama.

 

 

Powerful Love kolekcija sastoji od tri palete senki za oči i duo palete za obraze, tri nove nijanse Duo Lip Color & Gloss sjajeva za usne, šest novih nijansi Demi Matte Liquid Lip Colour ruževa kao i parfema i losiona za telo. Međutim, zezda kolekcije je svetlucavi  hidratantni balzam koji vašim usnama daje blistav, suptilno svetlucavi završetak kako bi se osećali spremni za poljupce ovog Dana zaljubljenih!

 

 

Kolekcija je takođe dopunjena ajlajnerom, maskarom, puderom za lice, pa čak i noćnom maskom za lice i usne, a sve to dolazi u elegantnom pastelnom pakovanju inspirisanom najlepšim roze kvarcom, kamenom bezuslovne ljubavi!

 

 

I zato ovog Dana zaljubljenih poklonite ovu šarmantnu kolekciju voljenoj osobi ili priuštite sebi romantičan izgled! KIKO Milano Powerful Love kolekcija uskoro će biti dostupna za kupovinu u KIKO Milano prodavnicama u Beogradu, ali i online na Fashion&Friends sajtu.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: KIKO Milano

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije