15.4 C
Belgrade
14.8 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
23.05.2024.

Pobegnite u Italiju sa H&M Studio Resort kolekcijom!

IZDVAJAMO

Kako se bliži sezona letnjih zabava, dozvolite ženstvenim siluetama, veselim printovima i sunčanom raspoloženju da preuzmu primat uz H&M Studio Resort capsule kolekciju. Inspirisan sanjivim italijanskim palatama, venecijanskim staklom i čarobnim grotama sa školjkama, kolekcija prenosi stanje uma na odmoru.

U paleti zalaska sunca od narandžaste, medeno-žute i boje pistaća, sa bogatim vezom i upadljivim printovima, haljine za golden hour fantastično idu uz jednostavan stil za plažu. H&M Studio Resort capsule kolekcija biće dostupna na internet stranici hm.com 9. maja.

H&M Studio Resort capsule kolekcija biće dostupna na internet stranici hm.com 9. maja.

“Ova H&M Studio Resort capsule kolekcija energiše hrabar duh sa kreativnošću i pažnjom usmerenim na detalje, dodajući intrigantnost i dubinu svakom komadu. Želeli smo da kreiramo glamurozne, ali opuštene stilove za sve prilike, i za svaki tip ličnosti, bez mnogo napora”, kaže Ann-Sofie Johansson, direktorka dizajna ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.

Ključni komadi su smeli i sanjivi. Šarena haljina sa V izrezom i oversized odelo u boji meda izdavajaju se za večernji izlazak. Beli, nabrani dvodelni komad koji čine suknja sa valovitim rubom i bluza sa otvorenim ramenima ohrabruje smelost. Crni kaftan sa resama do gležnjeva može se nositi preko celog dana, kao i set od štampane svile koji se sastoji od košulje i šortsa, i  heklani i kupaći kostimi sa printom. Modni dodaci proširuju maksimalističko raspoloženje, sa gustom teksturom zlatnih kožnih sandala i odgovarajućom malo torbicom, uz skulpturalni i nakit od perli.

“Dizajnirana za opušteni beg na more, kolekcija ima neformalnu, ženstvenu čar, sa univerzalnim komadima koji vas lako vode od izlaska sunca pored bazena do kasnih večernjih zabava”, kaže Angelica Grimborg, dizajnerka kolekcije za H&M Studio.

Bogate teksture susreću se sa tkaninama premijum kvaliteta, sa organskom svilom i pamukom, recikliranim poliesterom, viskozom Lenzing EcoVero™ i Tencel™ liocelom koji su deo kolekcije. Pored toga, nekoliko komada nakita napravljeno je od recikliranog mesinga.

IMAGINARIJUM x H&M FAVORITI

 

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije