10.9 C
Belgrade
7.2 C
Zagreb
2.7 C
Sarajevo
27.04.2024.

H&M Home x PANTONE podižu raspoloženje snagom boje!

IZDVAJAMO

 

Tokom godina, H&M Home imao je priliku da sarađuje sa modnom dizajnerkom Diane von Furstenberg i dizajnerkom enterijera Indijom Mahdavi na legendarnim kolekcijama, a ovog puta švedski brend za uređenje doma udružio se sa PANTONE svetskim institutom za boje kako bi kreirali kolekciju koja će obradovati sve one kojima nedostaju boje u ovim hladnim zimskim danima! 

 

 

H&M Home x PANTONE kolekcija donosi H&M klasične komade kao što su vaze, jastuci, poslužavnici, bočni stočići i sveće u poznatim nijansama PANTONE paleta boja. Saradnja je inspirisana načinom na koji različite boje utiču na naše raspoloženje i izazivaju određena osećanja. Na primer, umirujuća plava ili zelena nijansa će vam pružiti miran i spokojan osećaj, dok će živopisna crvena učiniti da se osećate energično i srećno.

 

 

Kako boja ima moć da promeni prostor i emocije ljudi koji žive u njemu. Može da podigne, poboljša i istakne naše enterijere ili njegove delove. Omogućavajući kupcima da oplemene svoje domove bojama, H&M HOME x PANTONE kolekcija istražuje nijanse koje daju energiju i donose radost (Energy & Joy), ali i smiruju i opuštaju (Calm & Soothing).

 

 

Svaka od ovih paleta sadrži PANTONE nijanse posebno odabranih zbog njihovog uticaja na naša čula. Mirne i umirujuće nijanse uključuju pistać zelenu (2260C), benzin (548C), zelenu (5545C) i srednje plavu (2178C) koje donose osećaj stabilnosti i spokoja. Za Energy & Joy, četiri boje uključuju ružičastu (707C), crvenu (3517C), narandžastu (2027C) i kajsiju (2022C). Unoseći razigranost i toplinu, ove toplije nijanse probudiće našu unutrašnju vitalnost, uključujući ljubav i radost.

 

 

Prepoznat kao globalni autoritet za boje, PANTONE govori univerzalnim jezikom boja, a više od 10 miliona dizajnera i proizvođača oslanja se na PANTONE proizvode i usluge kako bi im pomogli u definisanju, komunikaciji i kontroli boja od inspiracije do realizacije, koristeći naprednu X-Rite tehnologiju za postizanje konzistentnosti boja u različitim materijalima i završnim obradama za grafiku, modu i dizajn proizvoda.

 

 

H&M HOME x PANTONE kolekcija je od juče dostupna za kupovinu u odabranim prodavnicama i na zvaničnom sajtu brenda!

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije