8.2 C
Belgrade
5.1 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Zara ima novu modnu saradnju kojoj je nemoguće odoleti!

IZDVAJAMO

 

Na polju popularnih modnih saradnji, Zara je poslednjih godina na svom vrhuncu, pre svega zahvaljujući uspešnim kreativnim partnerstvima sa brendovima i ličnostima iz sveta mode.

 

 

Ovaj španski gigant juče je predstavio novu modnu saradnju sa šik britanskim brendom obuće Clarks koju su mnogi priželjkivali, a čiji se komadi već rasprodaju velikom brzinom!

 

 

Clarks x Zara kolekcija donosi klasične Clarks Wallabee & Dessert Boots siluete za žene, muškarce i decu, koje svojom paletom boja i printovima u stopu prate aktuelene modne trendove. Jedan od ključnih elemenata kolekcije bila je interpretacija kultnih modela korišćenjem zdepastih krep đonova kako bi se dobila autentična silueta.

 

 

Kolekcija sadrži 15 stilova izrađenih od mekane nubuk kože ili sa završnom obradom od goveđe dlake koje dolaze u bojama kao što su pesak, braon, roze, narandžasta i crna.

 

 

Neodoljivo udobna Clarks x Zara kolekcija već sada je na našoj shopping listi, a dostupna je isključivo na Zara sajtu i u odabranim Zara prodavnicama širom sveta.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije