8.8 C
Belgrade
5.4 C
Zagreb
2 C
Sarajevo
27.04.2024.

„Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke“  JYSK iz godine u godinu iznenađuje idejama inspirisanim reciklažom i prirodom

IZDVAJAMO

 

Osim za druženje sa porodicom i prijateljima, vreme praznika najviše vezujemo za lampice, novogodišnje jelke i dekoracije, koje u naše domove unose toplinu i čaroliju. JYSK je tako već treću godinu zaredom, kampanjom „Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke“ svoje kupce pozvao da uz malo truda i puno inspiracije iz prirode, stvore prazničnu dekoraciju, koja osim jedinstvenog izgleda, ima i održiviji karakter.  

Uz zeleno razmišljanje, cilj ove kampanje je da se podsetimo radosti kreiranja nečega svojim rukama i traženja inspiracije u šumi, bašti ili obližnjem parku – jer baš se tamo nalaze najjednostavnije, ali i najefektnije dekoracije. 

I baš iz tog razloga mnogima je ovo i jedna od najdražih prazničnih kampanja. 

Za sve kojima se ova ideja dopada, a nisu sigurni od čega krenuti, JYSK je u saradnji sa Majom Kranjec (krameraj_), predstavio jednostavne korake za izradu praznične dekoracije. Maja se bavi stilizovanjem enterijera i evenata, a najviše uživa u izradi predmeta koji oslikavaju njenu ličnost, zbog čega se rado priključila ovoj kampanji i izradila jedinstveni praznični prozorčić. 

Maja Kranjec

Ove kreativne praznične održive dekoracije autori su uz #JYSKCarolijaPraznika ponosno pokazali putem društvenih mreža. Iako su kao bazu koristili nekoliko istih JYSK proizvoda, kao finalni rezultat dobili su potpuno drugačije ukrase, što je još jednom potvrdilo da su, uz malo mašte i kreativnosti, mogućnosti brojne. 

Jelena Čaluković

JYSK sprovodi brojne akcije kako bi promovisao održivije poslovanje i zaštitu životne sredine, zbog čega baš u ovo vreme svake godine kreće sa kampanjom „Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke“, sa ciljem povratka pravim životnim vrednostima. Kampanji se svake godine pridružuje sve veći broj influensera i kupaca, koji svojim maštovitim ukrasima ponovo potvrđuju da je priroda zaista najbolja inspiracija. 

Jelena Jakšić

Upustvo za izradu vaše najdraže praznične dekoracije: 

  1. Prošetajte prirodom, udahnite svež vazduh i pronađite što više zanimljivih ukrasa poput šišarki, žireva, listova i grančica.
  2. Povežite ih i učvrstite na drveni okvir za slike, a opcija za ukrašavanje je zaista puno – od prirodnih grana do kanapa ili recikliranih ukrasnih traka.
  3. Okačite JYSK ukrase, kesice, dodajte darove prirode koje ste prikupili prilikom šetnje ili udobno smestite patuljka.
  4. Podržite održivost! 

 

Matea Halilović

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije