15.4 C
Belgrade
14.8 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
23.05.2024.

Doživite uskršnju čaroliju na obali u One & Only Portonovi stilu

IZDVAJAMO

Ovaj elegantni rizort na obali Jadrana nudi raskošna gastronomska iskustva, avanture uz more i zabavu za čitavu porodicu.

Zamislite čarobnu oazu na obali Jadranskog mora gde se prefinjeni gastronomski užici, morske avanture i porodična zabava stapaju u savršenu harmoniju. U tom kutku rajske prirode, doživite čaroliju Uskršnjeg praznika, provedite kvalitetno vreme, posvetite se sebi i svojim najmilijima. 

Smešten uz obalu Bokokotorskog zaliva, One&Only Portonovi predstavlja savršen spoj luksuza i prirodne lepote. Dok sunce nežno obasjava mediteranske vrtove, a miris mora pleše u vazduhu, osetite kako se svaka napetost topi pod toplim jadranskim zracima sunca. Zaplovite u dan uz jutarnju jogu uz zvuke mora i cvrkut ptica, ili istražite tajanstvene delove mediteranskog seoca Portonovi. Svaki kamen priča svoju priču, ističući svoj šarm, a svaki trenutak nosi prizvuk bajke koja čeka da bude otkrivena. 

Za najmlađe, tu su nezaboravne avanture lova na jaja, igre na prostranom travnjaku i posebne aktivnosti u sklopu KidsOnly programa, uključujući i nezaboravno jahanje konja duž peščane obale, performans mažuretkinja i uvek dostupnu stanicu sa slatkišima. Osetite radost zajedništva dok istražujete i stvarate dragocene uspomene s voljenima. Nakon jutarnjih aktivnosti, zabave i avantura, prepustite se uživanju uz raskošni uskršnji brunch u restoranu Sabia. Očekuje vas neograničena količina selekcije pica, fini italijanski zalogaji i vesela atmosfera oplemenjena muzikom uživo, koja će dodatno upotpuniti vaš nezaboravan praznični doživljaj.

Ne propustite posebnu ponudu Adriatic Getaway, i ostvarite 20% popusta za putnike iz balkanske regije. Rezervacije su obavezne, a program za Uskrs može podlegati promenama bez prethodne najave. 

Dozvolite sebi da otkrijete luksuz i čaroliju Uskrsa na jedinstven način u One&Only Portonovi rizortu – mestu gde se snovi pretvaraju u stvarnost.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj +382 31 691 000 ili putem email adrese reservations@oneandonlyportonovi.com .

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije