18.6 C
Belgrade
13.6 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
19.05.2024.

Ispunite svoj prostor harmonijom vedrih boja i oblika sa novom H&M Home prolećnom kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Vraćajući svetlost i vedrinu u naše domove, H&M Home predstavio je novu kolekciju za proleće ispunjenu osvežavajućim komadima za enterijer i tako otvorio sezonu organskih i modernih oblika.

 

 

Najnovija sezonska linija brenda ima za cilj da vrati svetlost u dom i prizove sunčane dane koji su pred nama. Sa svojim sunčanim izborom nijansi i bezbrižnim siluetama, prolećna H&M Home kolekcija je pravi dašak svežeg vazduha kada je u pitanju uređenje doma.  Vaze, lampe i tekstil harmoničnim šarama i nijansama u rasponu od meke bež i plave do ružičaste i zelene zauzimaju centralno mesto nove kolekcije posebno osmišljene za vedrije dane koji su pred nama.

 

 

Visoke i okrugle vaze od stakla ili keramike ispunjene svežim cvećem uneće život u vaš prostor. Keramičke šolje sa velikim ručkama i posuđe dolaze u svetlo plavoj i tamno plavoj boji, a tu su i čaše u raznim nijansama od zelene do plave koje će dati osvežavajuću dozu boje vašim svakodnevnim obrocima.

 

 

Da biste dodali još više svetla u vaš enterijer, H&M Home nudi širok izbor šarenih lampi i abažura kao deo nove prolećne kolekcije. Od okruglih mini stonih lampi u sivoj, crvenoj, narandžastoj do većih lampi u bež ili plavo sivoj boji, abažuri za lampe variraju od plisiranih konusnih oblika do raskošnih u štampi, žutoj i zelenoj. Ako ste u potrazi za modernim komadom, stona lampa od metalne mreže biće vrhunac ovog proleća kada govorimo o trendovima u enterijeru.

 

 

Kada je u pitanju prolećna posteljina, sada možete birati između mekih svetloplavih pamučnih setova sa bež ili belim printom sa plavom Klein nijansom za malo boje. Ako žudite za pravim bojama, ova H&M Home prolećna kolekcija sadrži posteljinu kolor blok dezenu ili sa prugama u crvenoj, beloj, žutoj, narandžastoj, ljubičastoj i plavoj boji.

 

 

Najvažnija boja ove prolećne sezone je definitivno plava, a nova H&M Home kolekcija odličan način da eksperimentišete sa ovom nijansom u svom domu. Kolekcija je dostupna za kupovinu online na H&M Home sajtu!

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije