27.07.2024.

Darko Ivić intervju: Gluma je nalik supi, malo dodaš soli pa je preslano, a onda dodaš mirođiju da je spasiš“

Upoznali smo ga u filmu "Pored mene" i zavoleli kao Tadiju. Zatim smo imali prilike da ga gledamo u 2 serije koje su nagrađivane...

Stiže H&M kolekcija za leto 2024!

IZDVAJAMO

Živeli letnji dani, vrele noći i moda koja ide uz njih! Leto 2024. u H&M-u fokusira se na predivne oblike i hrabre printove. Sve je grafički i živopisno i organski, sa upečatljivim modernim kaftanima, haljinama za tople, letnje dane i kompletima inspirisanim toplinom, energijom i bogatom kulturom Brazila. Sofisticirana paleta boja crne, bele, bež i crvene prati nijanse zelene, od boje mahovine do pistaća. Kolekcija će biti dostupna u H&M prodavnicama kao i na internet stranici od 16. maja.

Kolekcija za žene je električno osveženje slobodnih silueta. Kontrastni detalji, statement printovi i boje interpretiraju brazilski modernizam na hrabar i snažan način, dok detalji poput veza i lepršavih suknji signaliziraju samopouzdanje. Ključni komadi uključuju inovativne pletene kaftane, velike, maksi haljine, lepršave i slojevite mini-haljine bez rukava i odgovarajuće suknje i mini komplete koji se nose sa gornjim delom bikinija.

Što se tiče kupaćih kostima, vladaju bandeau komadi, heklani bikiniji i trouglasti gornji delovi. Modni dodaci uključuju masivan nakit u zlatnoj boji, naušnice i ogrlice inspirisane školjkama i koralima, perlice, heklane šešire i torbe od rafije, papuče na pertlanje, pletene klompe i marame.

“Lepršavi kaftani, dugačke haljine i suknje ili mini kompleti u kolekciji su opušteni, pa smo malo “drame” dodali uz pomoć upečatljivih printova i igre sa volumenom – to deluje moćno i samouvereno, ali i moderno”, rekla je Eliana Masgalos, dizajnerka koncepta u H&M-u.

Prateća kampanja za žensku kolekciju bila je umetnička vizija fotografa Rafaela Pavarottija i glavne zvezde Vittorije Ceretti zajedno sa Anok Yai i Devyn Garcia.”Bilo je veliko zadovoljstvo i radost otići u Brazil na snimanje kampanje za H&M. Uvek je posebno stvarati kod kuće. Biti uronjen u prirodu i okružen lepotom bilo je ključno za hvatanje esencije kolekcije – to je proslava neverovatne energije, kao povetarac beskrajnog leta”, kaže Rafael Pavarotti, fotograf.

Cene novih H&M artikala će se kretati od 799 do 9990 dinara, a više saznajte na hm.com.

OUTFIT PREDLOG

 

 

Foto: Rafael Pavarotti

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije