22.8 C
Belgrade
26.1 C
Zagreb
25.5 C
Sarajevo
30.04.2024.

Zara Ski Collection: Spremni za skijanje u ozbiljnom stilu! 

IZDVAJAMO

 

Bilo da ste ljubitelj zimskih sportova ili volite da uživate na planini uz toplu čokoladu ili kuvano vino, kada idete na sneg potrebna vam je topla i odgovarajuća odeća koja će vas zaštititi od surovih zimskih uslova.

 

 

Ove snežne sezone omiljeni highstreet brend Zara po prvi put donosi nam kolekciju skijaške odeće i obuće u kojoj ćete zagarantovano skrenuti pažnju na sebe tokom svog zimskog odmora!

 

 

Kombinacijom najnovijih tehnologija u dizajnu zimske odeće, nova Zara Ski kolekcija posebno je kreirana za one koji vole sneg. Sa prelepim dizajnom, tkaninama otpornim na vetar i vodu, termo-zapečaćenim patentnim zatvaračima, svaki komad je moderan i funkcionalan.

 

 

Kao još jednu impresivnu karakteristiku, Zara je u svoju ski kolekciju implementirala i RECCO tehnologiju koja omogućava spasiocima da vas pronađu u slučaju nesreće, lavine ili gubljenja u teško dostupnim područjima.

 

 

Zara Ski kolekcija uključuje jakne i kombinezone za sneg u nekoliko nijansi, kao i elegantne crne izotermalne majice koje, pored toga što su potpuno otporne na vetar i vodu, pružaju toplotnu udobnost na temperaturama do -16ºC.

 

 

Ako su čizme za sneg vrhunac vašeg zimskog izgleda, Zara Ski kolekcija takođe nudi plitke i duboke postavljene crno-bele čizme za sneg koje ćete moći da stilizujete uz svu svoju odeću, čak i kada niste na stazi. Od ostalih aksesoara, tu su i dva para naočara za skijanje sa 100% UV zaštitom, pa čak i lagana snowboard kaciga.

 

 

Nova Zara kolekcija skijaške odeće dostupna je za kupovinu online kao i u odabranim Zara prodavnicama, a nas je već inspirisala da rezervišemo sledeće bekstvo u planine tokom zimskog odmora!

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije