14 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
25.04.2024.

IKEA je upravo predstavila potpuno novi SYMFONISK zvučnik prerušen u podnu lampu!

IZDVAJAMO

 

Od 2019. godine, švedski brend za uređenje doma IKEA i američki proizvođač vrhunskih audio sistema Sonos iznova nam donose višenamenske zvučnike koji se savršeno uklapaju u svaki enterijer dok istovremeno osvetljavaju prostor prijatnom ambijentalnom svetlošću. 

 

 

Saradnja ova dva brenda sada se nastavlja predstavljanjem nove, unapređenje verzije SYMFONISK zvučnika koji ovoga puta dolazi u obliku podne lampe. Baš kao i prethodni proizvodi koje su razvili IKEA i Sonos, novi SYMFONISK zvučnik/lampa kombinuje visokokvalitetan zvuk sa promišljenim dizajnom i uklapa se u dom na nov način kako bi maksimalno iskoristio životni prostor.

Novi SYMFONISK proizvod dizajniran je sa jednostavnošću na umu. Visoka zvučnik sa osvetljenjem ima tri tanka metalna nogara koje se spajaju na osloncu, dok perforacije na abažuru od bambusa omogućavaju svetlosti da se nežno širi enterijerom.

 

 

Uređaj se takođe može personalizovati pomoću različitih SYMFONISK abažura za lampe koji se mogu kupiti zasebno. Švedski gigant napominje da se lampa može upariti sa drugim SYMFONISK ili Sonos zvučnicima kako bi se kreirao sistem kućnog bioskopa oživljen svetlošću i zvukom. Kao i drugi proizvodi u svom asortimanu, lampa se može povezati sa IKEA Home aplikacijom kako bi se kontrolisala sa pametnog telefona. Kao i kod svih zvučnika, i ovaj SYMFONISK uređaj ima kontrole za reprodukciju/pauzu i dugmad za podešavanje jačine zvuka.

 

 

Kombinovanje funkcionalnog nameštaja sa integrisanim zvukom čini SYMFONISK proizvod idealnim za one koji često imaju problem da pronađu prostor za još jedan dodatni komad nameštaja, kao i za one koji žele da se njihova pametna tehnologija uklopi u njihov postojeći dizajn enterijera.

 

 

IKEA i Sonos takođe su bili inspirisani da naprave zvučnik/lampu sa visokim nogarima nakon što su saznali da korisnici često traže „nekoliko izvora svetlosti na različitim nivoima i delovima sobe kako bi stvorili pravu atmosferu u svom domu“.

Novi SYMFONISK zvučnik trebalo bi da stigne u IKEA prodavnice u januaru 2023.

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije