20 C
Belgrade
19.9 C
Zagreb
14 C
Sarajevo
30.04.2024.

Nothing redefiniše bežične slušalice svojim jedinstvenim i futurističkim dizajnom!

IZDVAJAMO

 

Britanska tehnološka firma Nothing konačno je predstavila svoje dugo očekivane transparentne slušalice koje su već sada postale ozbiljan konkurent AirPods bežičnom modelu.

 

 

Jedinstvene Nothing Ear (Stick) bežične slušalice dolaze u prilagodljivom dizajnu koji je kreiran da obezbedi udobno iskustvo slušanja. Najnovije slušalice zadržavaju transparentni dizajn poput debitantskog modela i dolaze u kompaktnoj, cilindričnoj futroli koja podseća na ruž za usne.

 

 

Sa do 29 sati reprodukcije i drajverom od 12,6 mm, dizajn Ear (Stick) slušalica poboljšan je Bass Lock tehnologijom koja omogućava prilagodljivo podešavanje krive ekvilajzera za svakog pojedinačnog korisnika i poboljšanu Clear Voice tehnologiju koja filtrira i poništava pozadinsku buku. Futrola za punjenje može da uskladišti do 22 sata energije, a slušalice takođe imaju IP54 ocenu i otporne su na prskanje i prašinu.

 

 

Privlačan minimalistički stil, kvalitet i inovativni dizajn je nešto što Nothing Ear (Stick) slušalica i njihovu futrolu izdvaja od ostalih, dok ih cena od 99 dolara čini pristupačnom alternativom drugim slušalicama na tržištu.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Nothing

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije