6.3 C
Belgrade
6.4 C
Zagreb
1.6 C
Sarajevo
20.04.2024.

Uriage Age Absolu –  globalna anti-age nega posvećena zreloj koži! 

IZDVAJAMO

 

Kako naša koža stari, fine linije postaju sve primetnije, a sve češće se susrećemo sa tamnim flekama i primećujemo da koža nema onu podrazumevajuću čvrstinu i tonus koji smo navikli da vidimo u odrazu ogledala. Za sve one koji se susreću sa vidljivim znacima starenja, od dermokozmetičkog brenda Uriage stiže nam inovativno rešenje protiv starenja razvijeno sa dermatolozima za sve potrebe zrele kože!

 

 

Uriage Age Absolu je nova globalna anti-age linija proizvoda posvećena zreloj koži kojoj se starenje ćelija ubrzava usled menopauze. Ova inovativna nega u sebi sadrži aktivne sastojke koji deluju na sve znakove starenja kože, od bora do opuštenosti, a ujedno je i prva nega koja stimuliše sintezu kolagena i do 6 puta, čineći kožu zategnutom, elastičnom i ispunjenom. Uriage Age Absolu liniju čine dnevna krema i noćna maska, a oba proizvoda pogodna su za sve tipove kože, pa i one najosetljivije. 

 

 

URIAGE AGE ABSOLU KREMA

Kao prva globalna anti-age inovacija, Age Absolu dnevna krema bori se protiv svih znakova starenja na zreloj koži za čvršći i puniji izgled sa definisanim konturama. Ova ružičasta krema koriguje sve znakove starenja – bore, opuštenu kožu, gubitak sjaja i volumena i neujednačen ten. 

 

 

Njena visoka koncentracija aktivnih sastojaka protiv starenja pomaže u smanjenju pojave finih linija i bora u borbi protiv opuštanja kože i gubitka punoće. Prokolagen peptid stimuliše sintezu kolagena 6 puta više kako bi vratio gustinu i elastičnost koži; retinol i hijaluronska kiselina zaglađuju i učvršćuju kožu, dok vitamini C i E, u kombinaciji sa ekstraktom bisera, antioksidativno deluju za oživljavanje tena vraćajući mu prirodni ružičasti sjaj i čineći ga svetlijim i uravnoteženim. Dnevna krema sadrži čak 10% Uriage termalne vode koja omekšava i umiruje sve tipove kože, čak i najosetljiviju, dok bogata, baršunasta i delikatno mirisna ružičasta tekstura kreme pruža trenutnu udobnost koja traje ceo dan. Ova intenzivna zaštita od starenja posle samo 7 dana upotrebe vidljivo zaglađuje kožu, definiše konture, a budući da je nemasna i nelepljiva, Age Absolu krema odlična je baza za šminku. Sa čak 91% sastojaka prirodnog porekla, formulisana bez alkohola i parabena, Age Absolu dnevna krema dolazi u 100% staklenoj teglici koja se beskonačno može reciklirati!

 

 

URIAGE AGE ABSOLU NOĆNA MASKA

Uriage maska protiv starenja stimuliše sintezu prokolagena za vraćanje gustine i jedrine svim zrelim tipovima kože i intenzivno deluje na sve vidljive znake starenja tokom noći, čineći kožu ujutru ojačanom i regenerisanom, ispunjenom i podmlađenom. Poput dnevne kreme, Uriage Age Absolu noćna maska takođe sadrži renomirane aktivne sastojke protiv starenja poput prokolagen peptida, retinola, hijaluronske kiseline, vitamina C i E, uz dodatni ekstrakt nara koji pomaže u regeneraciji i podmlađivanju kože. 

 

 

Zahvaljujući biljnom kompleksu koji obnavlja lipide 100% prirodnog porekla, kao što su šea puter, Ilipe puter i ulje jojobe, koža je tokom noći intenzivno nahranjena i mekša. Ova meka i sveža gel maska obavija kožu kako bi pojačala prodiranje aktivnih sastojaka tokom noći, što je savršeno vreme da koža ponovo aktivira mehanizme regeneracije.

Uriage Age Absolu krema i noćna maska, bazirane na istoj formulaciji, u sebi sadrže Telomere protect patent koji smanjuje oštećenje ćelija usled starenja sprečavanjem skraćivanja telomera, dok Blue light barrier štiti kožu od oksidativnog stresa.

 

 

Za najbolje rezultate Uriage predlaže poseban ritual nege za dan i noć, u kombinaciji sa proizvodima iz Age Lift linije.

 

 

Za najbolje rezultate Uriage predlaže poseban ritual nege za dan i noć, u kombinaciji sa proizvodima iz Age Lift linije.

Preporučena dnevna rutina podrazumeva sledeće korake nege: Uriage Age Lift krema za zonu oko očiju + Uriage Age Lift Serum + Uriage Age Absolu dnevna krema

 

 

Kada je reč o noćnoj rutini, Uriage nam preporučuje:  Uriage Age Lift krema za zonu oko očiju + Uriage Age Absolu noćna maska

 

 

Korekcija bora, čvrstina, punoća, sjaj, svežina, hidratacija… ukoliko sve ove reči opisuju potrebe vaše kože, predlažemo vam da već danas odete u najbližu apoteku i svoju kožu obradujete inovativnim Uriage Age Absolu proizvodama! 

 

 

 

PR tekst & foto Miona Blagojević

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije