22.8 C
Belgrade
26.1 C
Zagreb
25.5 C
Sarajevo
30.04.2024.

Nova Wilson Sporting Goods kolekcija savršena je za teren i van njega!

IZDVAJAMO

 

Inspirisan stilom sa teniskih terena 70-ih i 80-ih, Wilson Sporting Goods, američki brend poznat po sportskoj opremi vrhunskih performansi, predstavio je novu tenisku kolekciju koja savršeno kombinuje stil sa funkcionalnošću i u kojoj ćete podjednako dobro izgledati na terenu ali i u ležernim dnevnim kombinacijama.  

 

 

Osluškujući potrebe svojih korisnika, brend je u svoju novu kolekciju sportske odeće uneo više funkcionalnosti i inovacije, pritom ne praveći kompromise u pogledu stila. Kolekcija slavim bogatu istoriju brenda u teniskom sportu i sa ciljem da inspiriše atletu u svima nama.

 

 

Kolekcija obuhvata muške i ženske trenerke sa šarenim ševronima koji se protežu na grudima, šortseve sa kontrastnim detaljima, plisirane suknje, triko tkanine, jednobijne polo majice, pa čak i vanvremenske komade kao što su majice kratkih rukava i duksevi.

 

 

Najnovija Wilson Sporting Goods kolekcija dostupna je za kupovinu online na zvaničnom sajtu brenda, a u nastavku pogledajte komade koji su se već izdvojili kao omiljeni.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Wilson Sporting Goods

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije