6.4 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
2.7 C
Sarajevo
18.04.2024.

Ovaj novootvoreni moderni hotel savršena je baza za istraživanje boemskih četvrti Barselone!

IZDVAJAMO

 

Smešten na samo 450 metara od Sagrada Familije, u kvartu Garsija u Barseloni nedavno je otvoren novi premijum Radisson Blu 1882 hotel, opisan kao „moderan sa puno stila i prijatnim i kosmopolitskim osećajem“.

 

 

Radisson Blu 1882 hotel ima 182 sobe, četiri restorana, krovnu terasu i bazen koji će upotpuniti vaš boravak u Barseloni, dok bar na krovu, sa svojim spektakularnim pogledom na obrise grada, deluje kao idealno mesto za odmor nakon savršenog dana provedenog u istraživanju.

 

 

Enterijer hotela se može opisati kao urban, sa savremenom estetikom koja prikazuje izbor dizajnerskih komada. Kožni tapacirung i ćilimi naglašeni su bujnim zelenilom, dok paleta boja ističe nijanse iskorišćene u komadima nameštaja.

 

 

Odražavajući svoj održivi etos, Radisson Blu 1882 je dom za više od 4.000 biljaka, uključujući vertikalni ekosistem od 80m² od više od 3.000 biljaka u baru na terasi koji može da filtrira 10 kg prašine godišnje i generiše kiseonik za 80 ljudi.

 

 

Hotel je samo nekoliko kilometara udaljen od Parka Guell, popularne turističke atrakcije za sve ljubitelje Gaudijeve umetnosti, a u blizini se takođe nalazi i čuveni Sant Pau kompleks koji predstavlja dragulj moderne katalonske arhitekture!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Radisson Blu 1882

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije