14.6 C
Belgrade
13.6 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
20.04.2024.

Dior Maison ima novu kolekciju posuđa posvećenu podvodnom svetu!

IZDVAJAMO

 

Dizajnirana od strane Kordelije de Kastelan, nova kolekcija posuđa luksuzne kuće Dior pod nazivom Aquarius, na poetski način interpretira reku koja teče ispred mlina seoske kuće gospodina Diora u Milly-la-Foret, gradiću na severu Francuske gde je modni dizajner pronašao utočište daleko od pariske gužve.

 

 

Kolekcija vešto prikazuje lepotu rečne ribe ukrašene blistavim nijansama plave i zelene na staklenom posuđu, zemljanim tanjirima, stolnjacima i salvetama. Svaki komad tekstila je pažljivo ručno izvezen i ofarban kako bi se dočarala raskošna lepota koju je gospodin Dior iskusio tokom svog boravka ovde.

 

 

Aquarius kolekcija obuhvata tanjire, čaše i posude sa prikazima riba, kao i elegantne staklene skulpture riba koje će svakoj letnjoj trpezi dati luksuznu notu. Ornamenti u obliku riba napravljeni su ručno od duvanog murano stakla, što svakom komadu daje na autentičnosti i neponovljivosti.

 

 

Dior Maison Aquarius luksuzna kolekcija za dom sada je dostupna za naručivanje na sajtu brenda, a video predstavljanja kolekcije možete pogledatu u galeriji ispod.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije