15.4 C
Belgrade
14.8 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
23.05.2024.

Ovih 10 modela Camper obuće možete nositi na sve!

IZDVAJAMO

Autentična obuća, jedinstvena estetika i kombinacija običnog i izvanrednog sinonim su za španski brend CAMPER.

Camper u svojoj ponudi nudi savremene modele, koji uvek idu korak ispred svog vremena, ali sa bogatim modnim nasleđem u proizvodnji kvalitetnog i posebnog dizajna.

Cipele, patike i čizme izrađene su od kvalitetnih materijala poput posebno tretirane kože, tvida i vune. Skulpturalne pete i predimenzionirani đonovi od kuvane gume svakom modelu daju posebnost umetničkog unikata. Ponuda je raznovrsna, od klasičnog stila i tamnih nijansi, do vedrih boja. Kolekcija za jesen/zimu 2023. donosi bogat asortiman artikala za predstojeću sezonu, kojom podjednako dominiraju elegantni i casual modeli. Svaki komad linija za žene i muškarce pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda.

Predstavljamo vam 10 pari koji su naši favoriti ove sezone, a svi modeli iz nove kolekcije čekaju vas u prodavnici Camper u Galeriji, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Thelma ženske cipele

Peu Cami ženske cipele

Ground muške cipele

Brutus muške čizme

Bonnie ženske čizme

 

RUNNER UP ženske patike

NEUMAN ženske čizme

Walden muške cipele

ATOM muške cipele

Foto: Camper

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije