15.4 C
Belgrade
14.8 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
23.05.2024.

H&M i ROKH proslavili najnoviju saradnju u Londonu

IZDVAJAMO

H&M i Rokh proslavili su sinoć svoju novu saradnju sa kul ekipom iz  modne industrije u Londonu. Awkwafina, Irina Shayk, Letitia Wright, Olivia Cooke i Jonathan Bailey samo su neka od imena koja su prisustvovala događaju, a svi su nosili komade iz predstojeće Rokh H&M kolekcije, stilizovane na način koji promoviše njihov lični stil.

En-Sofi Johanson i Rok Hwang

Veče u londonskom Haymarketu počelo je intimnim nastupom članova Kraljevske filharmonije inspirisanim Hwangovom ljubavlju prema filmskoj muzici, dok su gosti uživali u imersivnoj instalaciji inovativnog scenografa Jabeza Bartletta.

Olivia Kuk

Tražen zbog svojih specifičnih interpretacija klasičnih arhetipova garderobe, Rokh je jedan od najuzbudljivijih mladih brendova u modi pod kreativnim direktorom Rokom Hwangom. Rokh H&M kolekcija obuhvata žensku i mušku odeću, kao i modne dodatke, i u prodaji će se naći od 18. aprila na internet stranici hm.com. 

Irina Šajk

Rokh simbolizuje individualnost, tako da je bilo sjajno videti toliko jedinstvenih talenata iz sveta muzike, umetnosti i dizajna koji su doprineli ovom fantastičnom događaju u čast Rokh H&M kolekcije. Učinilo me je srećnim videti ljude kako nose komade iz kolekcije na svoj način,” kaže Rok Hwang, kreativni direktor brenda Rokh.

“Rok Hwang ima pametan, kreativan pristup modi, tako da je bilo prikladno da se njegova Rokh H&M saradnja predstavi tokom imersivnog večernjeg događaja gde su se kombinovali  savremena moda, klasična muzika i inventivna instalacija,” kaže Ann-Sofie Johansson, direktorka dizajna ženske odeće i kreativna savetnica u H&M-u.”

Foto: Dave Benett

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije