16.7 C
Belgrade
13.7 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
30.04.2024.

Imamo 7 sjajnih Guess autfita za svaki dan!

IZDVAJAMO

Da li se i pred vama, sa svakom novom nedeljom otvara još jedno poglavlje dobro poznate “Šta da obučem” priče? Kada  su u pitanju izazovi svakodnevnog stilizovanja, odluka da modne nedoumice i dileme pretvorimo u kreativnu igru uvek je dobra ideja!

Kreiranje autfita lako bi se moglo uporediti sa uklapanjem delova mozaika sačinjenog, ne samo od aktuelne sezone, dress code-a, tipa izlaska, već i od našeg ličnog temperamenta i otvorenosti za modnim eksperimentisanjem.

Odakle početi? Naš odgovor počinje pažljivim i skladnim odabirom kvalitetnih tkanina, autentičnih dezena i krojeva koji će nepogrešivo laskati figuri i vašem izgrađenom modnom izrazu. 

Ukoliko volite ženstvene trendi siluete i efektne aksesoare, nova kolekcija američkog modnog brenda Guess inspirisaće vas da sa lakoćom kreirate odevne kombinacije za svaku priliku, a sa njima i jedinstvenu stilsku priču, poruku i doživljaj. 

Od užurbanog ponedeljka do uzbudljivog vikenda, Guess komadi i modni dodaci savršeno će ispratiti dinamiku vaše nedelje, a mi smo pažljivom selekcijom kreirali  7 sjajnih modnih predloga za svaki dan!

PONEDELJAK

Ponedeljak je idealna prilika da započnete nove projekte i zagrlite nove poslovne prilike, i zato je sofisticirana smart kombinacija crnog sakoa i zvonastih pantalona u istoj boji ispraćena diskretnim zlatnim detaljima izbor koji uvek kreiraju izuzetan utisak.

Pantalone Sako Torba Rolka Čizme

UTORAK

Vanvremenski kaput i uska burgundi trikotažna haljina kreiraće pravu harmoniju jesenjih boja, a u Guess interpretaciji, ova klasika dobija novu dimenziju ženstvenosti i elegancije.

Haljina Salonke Torba Kaput

SREDA

Sredina nedelje idealna je za autfite jednostavnih silueta i upečatljivih dezena i zato biramo košulje privlačnih printova i denim zvonastog kroja koje se odlično uklapaju uz kratke antilop kaubojke.

Košulja Čizme Farmerke Torba

ČETVRTAK

Da li je i vama četvrtak dan kada vam najviše prijaju ranovečernji izlasci posle posla? Guess komplet od pletiva u trendi logomanija stilu i crne čizme visokih potpetica izbor su koji nikada ne dovodimo u pitanje!

Jakna Suknja Džemper Torba Čizme

PETAK

Opušten džemper, udoban denim i ravne čizme su kao skrojene za petak koji nam sprema uzbudljive vikend planove.

Farmerke Čizme Džemper Prsluk Torba

SUBOTA

Kada imate pravi autfit, subotnji izlazak se jednostavno ne propušta! Inspiraciju za glamurozan večernji look pronašli smo u midi trikotažnoj haljini zlatne boje i detaljima koji zajedno stvaraju fantastičan efekat!

Haljina Torba Jakna Sandale

NEDELJA

Nedeljom ne gledamo na sat i nigde ne žurimo, a baš tako želimo i da izgledamo. Pastelno, romantično i neodoljivo cozy!

Kardigan Patike Kapa Torba Pantalone

Komade iz nove Guess kolekcije za jesen i zimu možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije