25.8 C
Belgrade
25.7 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
29.04.2024.

Ovaj hotel u Marakešu je san za sve romantične avanturiste!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko i vas krasi duša nomada koji neumorno sakuplja fragmente lepote sa najrazličitijih svetskih meridijana, tu smo da vam poklonimo inspiraciju i povedemo vas na virtuelno krstarenje do čarobnog Maroka i boutique hotela simboličnog imena Le Riad Yasmine.

Ovu hotelsku oazu smeštenu u prelepom Marakešu prepoznaćete po bajkovitom vrtu prožetim raskošnom vegetacijom, a u čijem se centralnom delu nalazi bazen ukrašen upečatljivim keramičkim pločicama.

Gostima ovog malog intimnog hotela skrivenog u  stogodišnjem kolonijalnom kvartu marokanske drevne prestonice, na raspolaganju je 8 privatnih soba sa enterijerom koji savršeno spaja lepotu tradicije i udobnost modernog stila, a sam boravak u hotelu uključuje i bogat doručak sačinjen od odabranih internacionalnih i tradicionalnih ukusa.

Pored opuštanja u vrtu i uživanja pored šarmantnog bazena, na krovu ovog hotela održavaju se radionice yoge, koje u ovom ambijentu kreiraju poseban doživljaj za pamćenje.

Dobro je poznato da je marokansko leto period koji zbog visokih temperatura turisti najčešće zaobilaze, a kao savršeno vreme za obilazak ove magične i mistične zemlje izdvaja se period između oktobra i decembra. Stoga verujemo da smo vam ovom mini turom kroz Le Riad Yasmin utisnuli iskru inspiracije za naredno nezaboravno putovanje!

 

 

Foto: Le Riad Yasmine

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije