19.3 C
Belgrade
18.4 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.04.2024.

Zavirite u jubilarno pakovanje artisanskog brenda sveća Diptyque!

IZDVAJAMO

Kućni mirisi su esencija elegancije koja na najnežniji i najprefinjeniji način dodiruje naše biće. To je onaj detalj koji suptilno osvaja čula i predstavlja neuhvatljiv i nevidljiv, a opet upotpunjujući dodatak ambijentu koji ste s ljubavlju, pažnjom i stilom uredili za sebe.

Iza kuće luksuznih parfemskih sveća  Diptyque danas je 60 godina prefinjene misije pretvaranja mirisa u svetlost, a ovaj veliki jubilej bio je povod da brend lansira ograničenu seriju pakovanja od čak 49 različitih sveća predstavljenih od osnivanja do današnjeg dana. 

Dok istražujete najranije mirise sveća osećaćete se kao da ste se ukrcali na magično putovanje u prošlost koja miluje, inspiriše i vraća nas u najdraže uspomene. Mirisi „The“ i „Aubepine“ sigurno će probuditi iosećaj nostalgije, dok je „Cannelle“ najnežniji podsetnik na iščekivanje susreta u prijatnim jesenjim večerima.Elegantni kofer prefinjenih Diptyque fragranci za može se kupiti na svega nekoliko fizičkih lokacija, dok je po ceni od 3.300 evra dostupan na zvaničnom sajtu brenda.

PR: Diptyque

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije