16.7 C
Belgrade
14.3 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.04.2024.

Leto na Replay: ovi komadi italijanskog brenda su naši sezonski favoriti!

IZDVAJAMO

Sigurni smo da znate da je Replay adresa na kojoj vam se pruža mogućnost da među prvima otkrijete poslednje modne trendove sezone. A da li ćete nam poverovati ako vam kažemo da sa svega nekoliko ključnih komada i letnje kolekcije našeg omiljenog italijanskog brenda možete kreirati sjajan spektar jedinstvenih outifita za vrele dane?

U želji da ova modna sezona bude u znaku savršenog spoja zabave koja ne prestaje i nostalgije koja nas vraća u neka lepa, bezbrižna vremena, ovaj večno mladi modni brend inspiraciju pronalazi u uzbudljivim osamdesetim, modnoj dekadi koja pulsira retro vajbom i autentičnom fuzijom stilova. 

Svaki komad nove Replay kolekcije osmišljen je na način da se u kombinaciji sa odgovarajućim detaljima savršeno prilagodi prilici u kojoj ga nosite i stilu koji najviše volite.

Top Patike Šorts

Ukoliko ste uvek u pokretu i u svakom trenutku spremni za iskorak u još jednu letnju avanturu, sportski crop top sa trendi logomanija detaljem i pamučni šorts u baby pink nijansi, kombinacija je koja obećava udobnost i ležernost za kojom tragate, a za potpuni retro doživljaj, dodajte joj Mickey Mouse patike kreirane u čast jubilarnog 95.rođendana najpoznatijeg Disney junaka.

Volite sofisticirani boho stil? Obožavaćete mini haljinu mint boje i bogatog floralnog dezena! A šta kažete na ideju da se za opušteni letnji izlazak obučete u boju kalifornijskog zalaska sunca? 

Maxi narandžasta haljina pružiće idealan odgovor ovom modnom izazovu. Uklopite je sa udobnim crnim papučama, a celoj kombinaciji možete dodati i 80’s zaplet u vidu upečatljive torbice u neon zelenoj boji.

Mini Haljina Papuče Maxi Haljina

Muški deo Replay letnje kolekcije pravi je kaleidoskop stilova među kojima se prepliću upečatljivi floralni motivi, jednostavni classy krojevi i nezaobilazni denim komadi. Jedna od omiljenih muških modnih fantazija, šarena havajska košulja ove sezone predstavlja pravi omaž kultnim detektivskim sitkomima iz najkreativnije dekade 20.veka, a idealno se uklapa sa klasičnim denim bermudama, patikama ili sandalama u logomanija dezenu.

Havajka Sandale Bermude  

Ukoliko eksperimentisanje sa trendovima nije nešto u čemu uživate, klasika i vanvremenski krojevi izbor su sa kojim sigurno nećete pogrešiti. Klasična polo majica u vašoj omiljenoj boji, slim fit farmerke ili trenerka, praktična i multifunkcionalna torba sa udobnim patikama trendi siluete sačiniće efektnu kombinaciju za svaki dan.

Polo majica Patike Farmerke

Prokrstarite kroz galeriju naših Replay modnih predloga, a sve aktuelne sezonske modele možete pronaći u mono brend prodavnicama Replay u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija i Ada Mall u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Delta Planet u Nišu, kao i radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Takođe, kolekcija je dostupna i na Fashion&Friends webshopu mobilnoj aplikaciji.

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije