22.2 C
Belgrade
17 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
01.05.2024.

Leto u UGG obući: Udobnost, ležernost i smelost u svakom koraku!

IZDVAJAMO

Leto je razigrano, odvažno i smelo i ne boji se da eksperimentiše sa bojama, formama i krojevima, a koji god trend da ove sezone odaberete za vaše autfite, potrudite se da im zajednički imenitelj bude obuća vrhunske udobnosti koja kreira još snažniji efekat.

Bež patike Crvene patike

A priču o udobnim koracima gotovo da je nemoguće ispričati bez kultne UGG obuće koja nam sa svakom novom kolekcijom dolazi obogaćena dizajnom i ležernom interpretacijom aktuelnih trendova, uz kvalitet koji obećava trajnost i nošenje kroz više sezona.

Bilo da volite vanvremenski minimalizam ili vas privlače upečatljive siluete, UGG je i ovog leta savršena shopping destinacija za vas!

Crne sandale Fluffly sandale

Izrađene od najkvalitetnije meke kože, ravne sandale sa tankim kaiševima uvek su dobra i sigurna odluka, bilo da planirate da ih nosite uz maxi haljine i suknje ili omiljenu denim kombinaciju.

Zlatne sandale Crne chunky papuče

Klasične kožne papuče sa platformom su kao stvorene da ih prošetate uz udobne lanene pantalone i oversize košulju, a ukoliko prednost ipak dajete sandalama, verujemo da ćete se naći pred izazovom odabira između modela od zlatne kože, sandala sa krampon platformom ili fluffy silueta sa detaljima od merino vune koja predstavlja jedinstveni trademark brenda.

Zlatne sandale Braon papuče

A kada je o muškim modelima reč, dobra je vest da će i muškarci koji od letnje obuće zahtevaju apsolutnu udobnost, u novoj UGG kolekciji pronaći sve što im je potrebno za komforno i stilizovano leto: od japanki i papuča do klasičnih patika koje obećavaju lakoću koraka i nakon višečasovnih šetnji u danima letnjih putovanja.

Muške braon japanke Muške crne papuče

Delimo sa vama naše letnje UGG favorite, dok celu kolekciju brenda možete pronaći u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, online shop-u kao i na istoimenoj aplikaciji.

Crne muške patike Bele muške patike

PR: UGG  Fashion & Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije