25 C
Belgrade
24.7 C
Zagreb
21.6 C
Sarajevo
29.04.2024.

Tommy Hilfiger: vanvremenski stil začinjen najlepšim bojama leta

IZDVAJAMO

Haljina Patike Majica Sandale Pantalone

Krenuli smo u Tommy Hilfiger shopping, pridružite nam se!

Tražite autfit za neobavezan poslovni sastanak ili vam je potreban komad koji će u potpunosti odgovoriti na zahtev svečane prilike koja vam se bliži? Želite da garderober obogatite komadima koji prkose prolaznim trendovima? Ili ste, jednostavno, zamislili da ovog leta ležerno koračate u savršeno skrojenim komadima koji blistaju pažljivo odabranom paletom jarkih letnjih boja?

Ukoliko ste na barem jedno postavljeno pitanje dali potvrdan odgovor, budite sigurni da je letnja kolekcija brenda Tommy Hilfiger idealna modna adresa za vas!

Kolekcija proleće/leto 2023. američkog modnog brenda kreirana je sa željom da postane neizostavan deo svih onih trenutaka koje ćete ovog leta provesti u dobrom društvu, bilo da ste u poznatom okruženju ili na destinacijama koje upoznajete prvi put.

Slaveći američki stil obavijen posebnom modernom estetikom, Tommy Hilfiger donosi nam klasične komade izrađene od visokokvalitetnih tkanina u krojevima koji čine da se osećate prijatno u svakoj prilici.

Patike Haljina

Sofisticirana teget i najprefinjenija bela prve su asocijacije na kultni američki brend, a ovu karakterističnu kombinaciju pronalazimo na haljinama klasičnog A kroja koje predstavljaju jedinstevnu Tommy modnu interpretaciju leta.

Verujemo da je uvek dobra ideja da vaš casual letnji stil dobije makeover sa diskretnim morskim zapletom: bele patike i lagani letnji džins savršeno će ispratiti belu majicu są mornarskim detaljem na kragni, a za još ležernije prilike, ove komade možete ukombinovati i sa mini denim suknjom u efektnom logomanija dezenu. 

Majica Suknja Majica Pantalone

A da su jarke boje moćno modno oružje sezone, dokazuje nam brižljivo odabrana Tommy Hilfiger letnja paleta primenjena na komadima kao što su midi haljine čija nam forma donosi čitav spektar mogućnosti za kombinovanje. Mi smo ovog leta zaljubljeni u opuštene i neodoljivo šarmantne siluete koje će idealno zaokružiti dobar par sandala ili patika iz letnje kolekcije.

Haljina Sandale

Kada je u pitanju muški deo kolekcije, Tommy Hilfiger iskoristio je leto kao inspiraciju za novi omaž preppy stilu, koji se ogleda u rafiniranim komadima kao što su pastelne slim fit košulje, klasičan par pantalona, polo majice i pažljivo odabran par udobne obuće.

Preppy stil u nautičkom ruhu? Glasno kažemo Da, jer ovo je klasika koja nikada ne izlazi iz mode i u čijem odabiru nikada ne možete pogrešiti!

Pantalone Košulja Patike

Poigravanje najlepšim bojama leta daje vam priliku da u jednom potezu razvedrite stil tako što ćete vaš omiljeni model Tommy Hilfiger majice ove sezone poneti u nekoj od privlačnih, jarkih nijansi koje prizivaju sunce, more i dobro raspoloženje.

Majica Šorts Majica

Spremni da zaronite u leto? Pred vama je pravi okean modne inspiracije, a sve aktuelne sezonske modele brenda možete pronaći u u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili na Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

PR: Tommy Hilfiger & Fashion Company

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije