22.5 C
Belgrade
20.4 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
27.04.2024.

The Mermaid’s glow: Letnja kolekcija KIKO Milano inspirisana filmom “Mala sirena”

IZDVAJAMO

Inspirativna priča o hrabroj princezi i njenom slobodnom i radoznalom duhu krade srca širom sveta još od 1837. godine, kada je ugledala svetlost dana. Bajka se prvi put na malim ekranima pojavila 1989. godine, a osveženo izdanje premijerno je prikazano početkom maja 2023.

Za sve obožavateljke sirene Ariel i morskog doživljaja, KIKO Milano je, u saradnji sa kompanijom Disney, kreirao letnju kolekciju inspirisanom glavnom junakinjom filma “Mala sirena”.

Tim povodom je KIKO Milano tim 10. juna organizovao aktivaciju u MTS Dvorani. Svako ko je u subotu prisustvovao jednoj od projekcija filma “Mala sirena” imao je priliku da se prepusti talentu profesionalnih šminkera i svom licu pruži pravi “Mermaid glow”.

Pustite mašti na volju i uz proizvode iz nove kolekcije, ovog leta kreirajte najhrabriji izgled. Asortiman obuhvata artikle za šminkanje i negu kože koji su vodootporni, dugotrajni i sa zaštitnim faktorom. Elegantan dizajn pakovanja upotpunjen je svetlucavo zlatnim detaljima i plavim nijansama.

Novu kolekciju možete pronaći u KIKO Milano prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

PR: KIKO Milano

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije