16.7 C
Belgrade
14.3 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.04.2024.

Nova kolekcija kostima i nova pop-up radnja u Londonu: SKIMS je spreman za dugo toplo leto!

IZDVAJAMO

SKIMS, modni brend Kim Kardashian koji je pokrenuo talas shapewear modne revolucije, zakoračio je na evropski kontinent otvaranjem pop-up radnje u Londonu kojom je ujedno i najavljeno lansiranje kolekcije u američkoj modnoj prestonici Njujorku.

Dizajniran u saradnji sa dugogodišnjim saradnikom brenda Vilom Peronom, enterijer prodavnice koja idealno korespondira sa estetikom brenda,  inspirisana je atmosferom kalifornijskog leta na Belle Air-u, a cela enterijerska priča upotpunjena je futurističkim skulpturama palmi, bazenskom skakaonicom i letnjim SKIMS aksesoarima.

Pop-up radnja pravi je hram  SKIMS minimalističkih silueta kostima i bikinija koji dolaze u krojevima koji laskaju najrazličtijim figurama, a kada je paleta boja u pitanju, kolekcija dolazi u hipnotišućim nijansama candy ružičaste, metalik plave i boje kože, dostupne u više podtonova.

Ova radnja prva je u nizu evropskih objekata čije je otvaranje planirano u narednim godinama, a do momenta dok ne budemo u prilici da u ovom delu Evrope i  fizički zakoračimo u najbliže SKIMS prodajno mesto, na raspolaganju nam je zvanična online prodavnica brenda.

Foto: SKIMS

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije