15.6 C
Belgrade
13.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
27.04.2024.

Guess leto – ženstvena romantika u uzbudljivoj 90’s atmosferi

IZDVAJAMO

Njegovo Veličanstvo Leto je na vratima, a sa njim i bezbroj novih prilika da uskočimo u naše omiljeno Dolce Far Niente raspoloženje, ono koje nam donosi bezbrižan osmeh i radošću ispunjene susrete, savršene da ih upotpunimo komadima iz nove kolekcije američkog brenda Guess.

Bež torba  Ranac  Narandžasto-braon torba

Od veselih devojačkih večeri do venčanja na otvorenom, od gradskih matine druženja do nezaboravnih noćnih žurki na plaži: sezona koju najviše volimo i zove nas da zablistamo u komadima koji nam idealno pristaju i u kojima se jednostavno osećamo dobro!

Narandžaste sandale  Zelene sandale  Bele sandale  Roze sandale

Ove sezone, posebno nas raduje vanvremenska romantika sa senzualnim zapletom u lepršavoj, pomalo nostalgičnoj 90’s interpretaciji boho stila.

A kada kažemo boho, prva asocijacija su nam pantalone zvonastog kroja upotpunjene geometrijskim dezenima živih boja koje su kao stvorene za matine izlazak u omiljenom društvu. Mogućnosti za njihovo kombinovanje su beskrajne, a pored topa istog dezena, savršeno će se, uklopiti i uz basic majicu u boji kalifornijskog zalaska sunca.

Top  Pantalone  Majica

Pozvani ste na letnje venčanje u romantičnom ambijentu? U novoj kolekciji za proleće/leto 2023. poznatog američkog brenda pronaći ćete haljine koje laskaju najrazličitijim siluetama i modnim karakterima.

Za ljubiteljke romantične estetike, midi kroj i dezen pastelnog spektra izbor je koji se ne može dovesti u pitanje. I zato, vreme je da zalepršate nežnom ružičastom haljinom upotpunjenom elegantnim potpeticama, sigurni da izgledate jednostavno fantastično!

Haljina

Sa druge strane, ukoliko je eksperimentisanje bojama i upečatljivim komadima jedna od vaših omiljenih modnih strasti, bandage haljina u magenta nijansi u kombinaciji sa visokim potpeticama svetlucavih detalja, istaći će najbolje delove vaše figure.

Haljina

A kada zamislimo leto u ritmu muzike za ples i nezaboravnih žurki na obali mora, Guess autfiti čine se kao savršeno skladan par! Boho košulja i džins šorts ukrašen srebrnim resama klasika je kojoj ćete sigurno poželeti da se vratite i naredne sezone, a tu su i neizbežni topovi na vezivanje od najfinijeg pamučnog platna ispod kojih, za svaki slučaj, uvek morate imati bikini egzotičnog kolorita.

Pantalone  Haljina  Top  Šorts  Košulja  Sandale  Torba  Narandžaste sandale

Da li smo uspeli da vas inspirišemo na uzbudljiv letnji shopping prepun boja, upečatljivih detalja i klasike kojoj se uvek s ljubavlju vraćamo? Sve komade iz Guess kolekcije za sezonu proleće/leto 2023. možete pronaći u zvaničnoj prodavnici brenda, kao i u svim radnjama u zemlji i na istoimenom online shop-u.

PR: Fashion Company

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije