19.3 C
Belgrade
16.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Jacquemus i Nike imaju iznenađenje za sve sporty fashioniste!

IZDVAJAMO

Nakon Humara modela patika kojim su nas krajem prošle godine obradovali Nike i Jacquemus, ova dva brenda donosi nam pravu modnu poslasticu za predstojeće  leto!

Najpoznatiji spotrtski brend i francuski modni dizajner koji poslednjih godina vlada high label modnom scenom obnovili su saradnju, a rezultat još jednog kreativnog poduhvata došao je u u obliku rimejka kultne Air Force 1 siluete, zvanično nazvane „J Force 1s“

Povodom lansiranja ovog modela patika dizajner Jacquemus izjavio je saradnja sa Nike-om njegova dugogodišnja želja, a da je rekreiranje Air Force 1 siluete bilo nešto o čemu je  oduvek maštao.

„Verovao sam da će minimalistička perspektiva izgledati savršeno na ovom modelu i dati im čitav novi spektar mogućnosti za kombinovanje. Ovaj par patika nadahnut je i Nike siluetom Terra Ci ACG čije modele godinama pasionirano sakupljam, a svemu sam dodao i pletene detalje koji predstavljaju svojevrsni potpis svih mojih modnih kolekcija”, reči su poznatog dizajnera.

Pored upletenog motiva na patikama, Swoosh znak je minimalistički izveden od srebrnog metala, što na tankoj koži upotpunjenoj rupicama izgleda jednostavno – savršeno.

J Force 1s zvanično stiže na web shop brenda Jacquemus 13.juna, a biće dostupne po ceni od 170 dolara.

Foto & PR: Nike x Jacquemus

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije