9.5 C
Belgrade
8.3 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
25.04.2024.

Udobnost i autentičnost kao neprolazni modni trendovi: Zavirite u novu Camper kolekciju za proleće/leto!

IZDVAJAMO

Biti autentičan, uvek privlačiti pažnju svojom pojavom, inspirisati hrabrošću i nikada, baš nikada ne pristajati na kompromise. Sve ovo poput živopisnih i razigranih detalja mozaika kreira identitet i nasleđe kultnog španskog brenda obuće Camper, koji nas sa svakom novom sezonom upoznaje sa riznicom neobičnih silueta, prilagođenih najrazličitijim modnim stilovima i estetikama.

Ono što je zajedničko svakom Camper modelu jeste neprikosnovena udobnost koja nas čini slobodnim, darujući nam vetar u leđa da pronađemo svoj jedinstveni modni izraz i poigramo se stilom koji uvek ostavljamo otvorenim za nove promene i eksperimentisanje u kom beskrajno uživamo.

U sezoni proleće/leto 2023, originalni brend sa Majorke na još uzbudljiviji način uvodi nas u priču o susretu običnog i magičnog, basic i izuzetnog i modnom stilu koji definiše kao sudar živopisnih boja  i avangradnih silueta i umirujućih tonova u vanvremenskim formama.

Jedno je sigurno, udobnost bez kompormisa i dalje je večni trend i zajednički imenitelj svakog predstavljenog komada brenda koji u modnom svetu uspešno traje više od 45 godina. 

U novoj Camper ženskoj kolekciji za proleće i leto, pronalazimo sjajne modele sandala i papuča izrađenih od kože, kaučuka i najfinijeg platna čiji kolorit gravitira od nežnih pastelnih do decentnih zemljanih tonova spektra. Forme su raznolike, a karakteriše ih izrazita skulpturalnost, kao i stabilnost potpetica i platformi koje se idealno uklapaju kako u eklektičan, tako i u klasičan stil odevanja.

A, kada smo kod dobre stare klasike, ne treba zaboraviti na fantastičan model classy mokasina koje su tu da pruže savršen odgovor na outfit nedoumice u vremenski nepredvidivim uslovima sezone i koje se kao takve jednostavno moraju naći u svakom garderoberu!

Sa druge strane, muška kolekcija kreirana je kao svojevrsni omaž Camper nasleđu i prepoznatljivim modelima koje sa zadovoljstvom biramo zbog njihove vrhunske udobnosti, oprobane praktičnosti  i višestruke funkcionalnosti. Ipak, ove vanvremenske siluete dobile su i zaplet u vidu razigranih boja i detalja, čime je granica između sportskog i klasičnog stila obrisana, a svakom modelu dodata dimenzija efektnosti koja nikada ne prolazi ispod radara.

Da li ste i vi spremni da izađete iz zone komfora i osvojite novi horizont modne slobode, koračajući odvažno i lako?

Vaše Camper sezonske favorite možete pronaći u Camper radnji u Galerija šoping centru, kao i u svim Fashion&Friends multibrend radnjama i njihovom online store-u.

Ana Končar

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije