9.2 C
Belgrade
9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Prošetajte morske dezene gradskim asfaltom: stigla je nova Scotch&Soda kolekcija za leto!

IZDVAJAMO

Vedrina i lepršavost sinonimi su za kolekciju proleće/leto poznatog brenda Scotch&Soda koji već decenijama slavi nesputani duh amsterdamskih trendsetera.

Brend je ove sezone stavio naglasak na vibrantne tonove i neočekivane dezene koji će začiniti svaku vašu odevnu kombinaciju. U ženskoj kolekciji, fokus je na dugim haljinama i midi suknjama s plisiranim detaljima, koje su savršene za opuštene dnevne avanture. Uz promenu aksesoara, ovi komadi se transformišu u idealan izbor za večernje prilike. 

Na popisu modnih favorita su i pantalone ravnog kroja koje nose status ženskih modnih klasika.

Kad je o bojama reč, dodatnu vrednost ovosezonskoj Scotch&Soda modnoj priči daju i nijanse zelene, maslinaste i ružičaste koje će uneti svežinu u svaki garderober.

Šta je to što su dizajneri holandskog brenda pripremili ove sezone za muški deo svoje verne publike?

Strast prema snažnom koloritu pretočili su u modele prožete zanimljivim printovima i upečatljivom kombinacijom boja, koja se savršeno uklapa sa vanvremenskim komadima u zemljanim tonovima.  Ležerne pantalone mogu da se uz različite stilske elemente nose tokom cele godine, dok su lepršave košulje neizostavni odevni komad svakog letnjeg outfit-a. 

Novu kolekciju potražite u prodavnici Scotch&Soda u šoping centru Rajićeva, u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije