15 C
Belgrade
12.6 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
24.05.2024.

Sinonim za autentičnost i hrabrost: stigla je nova Camper kolekcija za proleće!

IZDVAJAMO

Prva asocijacija na španski brend Camper je nesumnjiva hrabrost da se istupi iz zone komfora, ispoljena kroz smele i nove stilove obuće. Stoga, ne čudi što je od male porodične proizvodnje, nastale na Majorki, izrastao u planetarno popularni brend. 

Autentična obuća ima za cilj da skrene pažnju na lepotu običnog i izvanrednog fokusirajući se na estetiku i siluete.

Svaki komad kolekcije pažljivo je osmišljen, ostajući veran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda. Zahvaljujući urbanom, kosmičkom dizajnu, sandale predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom i ležernom odevnom kombinacijom. Izrađene od gume, ovi modeli predstavljaju pouzdanog saputnika za svaku vrstu avanture.

Kao što je obično slučaj sa modom za toplije vreme, uz nepredvidivost ovog godišnjeg doba, bitno je sa raspoloženjem uskladiti i vaše želje i stil. Bilo da krećete u neki dugo očekivani poslovni poduhvat ili vam samo treba malo “modnog vetra” u leđa, i muška kolekcija obuće Camper je spremna da ispuni sve vaše zahteve.

Vaše Camper favorite potražite u Camper radnji u Galeriji, kao i u svim Fashion&Friends multibrend radnjama, fashionandfriends online šopu, i na istoimenoj šoping aplikaciji.

Foto & PR: Fashion Company

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije