5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Otkrivamo vam tajnu savršeno sveže šoljice kafe! 

IZDVAJAMO

 

Odavno je poznato da zadovoljni, ispunjeni i uspešni ljudi punu pažnju posvećuju umeću dobrih navika, pre svega svojim jutarnjim rutinama i ritualima. Zašto? Zato što znaju da dobar i staložen početak dana može da im pomogne da se povežu sa svojim telom, prilagode svom umu, usavrše fokus i odrede svoje prioritete za dan kome idu u susret.

 

 

Važno je i možda od svega najpreče da svoj dan započnete osećajući se snažno i usredsređeno, a nešto tako naizgled malo, kao što je prvi gutljaj savršeno skuvane kafe može biti sjajan način da dočekate novi dan sa jasnim i pozitivnim stavom. Ispijanje ukusne šolje kafe je neprikosnoveni jutarnji ritual, a ovo toplo i umirujuće tečno zlato koje donosi energiju nešto je u čemu mnogi od nas svakodnevno uživaju.

Buđenje uz šoljicu sveže kafe pruža nam vreme za razmišljanje, razmatranje novih odluka, kao i vežbanje prisutnosti svakog dana, ali kako biste ovaj ritual učinili posebnim i autentičnim, podjednako je važno uživati i u samom činu njegove pripreme.

 

 

A tajna se skriva u svežem, tek isprženom zrnu, čiji će miris sa otvaranjem kesice ispuniti vaš dom čistom srećom i inspiracijom. A kada jednom pristavite džezvu, uslediće korak koji je ključan za poseban doživljaj kafe, a to je mlevenje zrna koje će, sigurni smo, evocirati neprocenjive uspomene mlevenja kafe kod kuće, baš kao što su to nekada radile naše bake i mame. Sveža kafa je živopisna i nezaboravna, a mlevenje neposredno pre kuvanja pomaže da se očuvaju njene bogate arome, sve dok ne budete spremni da ih iskusite u svojoj šoljici.

Za sve one koji vole dobro poznati ukus Doncafe Momenta, ali su oduvek imali želju da sami kod kuće samelju i osete miris sveže samlevenog zrna, stigla je Doncafe Fresh Moment linija proizvoda, koja će, pravo iz pržionice, biti spakovana i dostavljena na vašu adresu.

 

 

U pitanju je kafa pandan dobro poznatom Doncafe Moment blendu koju sada možete dobiti u zrnu, sveže ispečenu i spakovanu u novoj ambalaži minimalističkog dizajna. Kako je ovo najsvežija moguća kafa koja uživaocima može stići na kućnu adresu, važno je da se iskoristi u naredna dva meseca kako ne bi izgubila svoje sveže arome i ukuse.

 

 

Kao deo ekskluzivne i limitirane ponude, Doncafe Fresh Moment svežu kafu u zrnu možete pronaći samo na Doncafe online prodavnici. A kako Doncafe veruje da šoljica iz koje pijete kafu može u potpunosti da promeni vaše iskustvo uživanja u ovom toplom napitku, svoju ponudu obogatili su novom, redizajniranom šoljicom čiji oblik i boja savršeno prate ukus i aromu omiljene Doncafe Moment Fresh kafe.

 

 

Ako ste ostali budni do kasno prethodne noći, ako ste umorni, a danas imate veliki sastanak – rešenje obavijeno zadovoljstvom dolazi u šolji najsvežije kafe. Pristavite džezvu, sameljite kafu, pripremite sebi šoljicu i uživate u bogatoj aromi i dubokom ukusu. Iskoristite ovo vreme pripreme da biste se povezali sa svojim mislima, osećanjima i željama. Nakon toga, sve što vam preostaje je da se spremite za iskorak u dinamičnu svakodnevicu, sigurni da ste spremni za sve prilike i susrete koje vam donosi novi dan.

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Doncafe

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije