17.6 C
Belgrade
16.1 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
26.04.2024.

Giorgio Armani My Way – nova vizija ženstvenosti u ekološki osvešćenoj bočici!

IZDVAJAMO

 

Nakon velikog uspeha sa My Way linijom parfema, Giorgio Armani donosi nam svoj prvi ženski miris za ovu godinu, najavljen kao intenzivna i slatka verzija cvetnog potpisa originala iz 2020. godine.

 

 

Najnovija iteracija cvetnog, drvenastog mirisa je najintenzivnija do sada, prema italijanskom beauty brendu. Sadrži sastojke održivog porekla i prelepu bočicu koja se može iznova puniti, baš kao i druga izdanja iz Armani beauty linije.

 

 

Ženski miris otvara se svežim, citrusnim notama ulja bergamota iz Kalabrije, stapajući se sa iskričavim cvetom pomorandže u ulju gorke pomorandže iz Egipta. Novo intenzivno srce mirisa nastalo je iz kontrasta solarnih, kremasto baršunastih nota indijske absolut tuberoze i veličanstvene svežine francuskog Pallida irisa. Drvenastu i vanila osnovu parfema pojačavaju senzualne kremaste note američke kedrovine i infuzije borbon vanile sa Madagaskara, obavijene notama belog mošusa za efekat druge kože.

 

 

Kao rezultat inovativnog sistema punjenja, sastojaka iz odgovornih i održivih izvora sa ciljem zaštite biodiverziteta kroz programe očuvanja šuma, novi My Way parfem smanjuje svoj ugljenični otisak i uticaj na životnu sredinu. Kao zaštitno lice svog novog parfema, Armani je odabrao mladu glumicu Sydney Sweeney iz HBO hit serije Euphoria.

 

 

Iako će novi Giorgio Armani My Way parfem biti zvanično pušten u prodaju tek od marta, ograničen broj bočica biće dostupan na zvaničnom sajtu brenda 30. januara.

 

 

Gornje note: kalabrijski bergamot, cvet pomorandže, egipatska gorka pomorandža
Srednje note: indijski apsolut tuberoze, francuski Pallida iris, seme ambrete
Donje note: američki kedar, burbon vanilia, beli mošus

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Giorgio Armani

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije