19.3 C
Belgrade
18.4 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.04.2024.

Krenite na skijanje sa stilom uz novu Michael Kors x Ellesse kolekciju za zimu!

IZDVAJAMO

 

U skladu sa sportskim stilom prve zajedničke kapsula kolekcije, kultna modna kuća Michael Kors i italijanski brend sportske odeće Ellesse zadržavaju prepoznatljive siluete inspirisane zimskim sportovima, ovog puta fokusirajući se na istaknute stilove napravljene za skijaške staze i duge zimske šetnje.

 

 

Crpeći inspiraciju iz retro skijaških stilova, luksuzni komadi iz ove kolekcije nude vanvremensku funkcionalnu odeću za sneg, bilo da ste na stazama ili uživate u planinskim kolibama.

 

 

Kolekcija je dizajnirana sa klasičnim kolor blok motivima vernim Elesse nasleđu, dok je istovremeno prožeta glamurom sportskog luksuza po kojem je Michael Kors poznat. Komadi su ukrašeni jedinstvenim obeležjima koja spajaju legendarni Michael Kors logo sa Ellesse brendom.

 

 

Hladne temperature zahtevaju udobne i tople komade odeće i dodatnu opremu za skijanje u smelim bojama i sportskim šik siluetama u kojima ćete se posebno istaći na skijaškim stazama. Svestrani komadi spremni su za skijaške performanse i ostale snežne avanture koje vam predstoje ove zimske sezone!

 

 

Stilovi koji su se posebno izdvojili iz kolekcije odlikuju se ponudom debelih rolki, toplih zimskih jakni i puff prsluka, dok linije u narandžastoj i crvenoj nijansi oživljavaju i odeću i modne dodatke poput udobnih kapica i rukavica.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Michael Kors x Ellesse

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije