13.6 C
Belgrade
11.4 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
28.04.2024.

Rajan Gosling je najnovija muza brenda Gucci!

IZDVAJAMO

 

Zaštitno lice najnovije Gucci „Valigeria“ kampanje je Rajan Gosling, holivudska zvezda koja je krenula stopama Džareda Leta i Harija Stajlsa kao ambasadora luksuznog italijanskog brenda. 

 

 

Predstavljajući komade iz Gucci Savoy kolekcije, najnovija kampanja fokusirana je na Gucci opremu za putovanja. Torbe, koferi i odeća potiču iz kolekcije za proleće 2022. godine, dok je postavka kampanje inspirisana estetikom putovanja iz 70-ih.

 

 

U okviru nove Gucci Valigeria kampanje, Rajan Gosling kreće na putovanje u potrazi za neočekivanim svetovima, govoreći o maštovitoj viziji brenda o putovanju i inspiraciji koju ono može doneti.

 

 

Na jednoj od fotografija, glumac se vidi kako, obučen u Gucci od glave do pete, kroz okean na kolicima gura prtljag sa Gucci natpisom, dok na drugoj nosi havajsku košulju na zadnjem sedištu starog automobila okružen luksuznim prtljagom. Koferi prožeti nasleđem, putne torbe i dodaci iz kolekcije Gucci Savoy, kroz ovu kampanju odaju počast počecima osnivača brenda Gucci kao portira u The Savoy hotelu u Londonu.

 

 

Kreativni direktor Alesandro Mišel izabrao je Goslinga za novog ambasadora brenda sa obrazloženjem da glumac u potpunosi odgovara idealima brenda, izjavivši da putovanja za Gucci nikada nisu bila samo fizička, budući da je Gucci brend koji je pratio umetnike, pisce, glumce i reditelje Holivuda na mnogim njihovim putovanjima.

 

 

U nastavku pogledajte prateći video nove Gucci „Valigeria“ kampanje.

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije