19.3 C
Belgrade
13.6 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
28.04.2024.

Lancôme ima novu formulu pudera za negujuću blistavost kože!

IZDVAJAMO

 

Uz lakoću idealnog prekrivanja i 24-časovnu postojanost, Teint Idole Ultra Wear je pre 25 godina prvi put dokazao da postojanost ne znači i težak osećaj na licu, a sada je ovaj nezaustavljivi puder brenda Lancôme dostupan u novoj formuli za negujuću blistavost. 

 

 

Zahvaljujući postojanoj srednjoj prekrivnoj moći koja se savršeno ističe, koža izgleda ujednačeno uz 24 časa blistavosti. Kombinacijom nanošenja više slojeva za intenzivnije prekrivanje i efekat besprekorne kože, uz kombinaciju postojanosti i nege, koža je  dugotrajno prekrivena naglašenim zdravim sjajem.

 

 

Kad kreativni umovi zablistaju

Zendayina samouka vizažistkinja i osoba odgovorna za njen prepoznatljiv izgled, Sheika Daley, je stekla ugled radeći na svetski poznatoj televizijskoj emisiji Oprah Winfrey Show: Fridays Live, gde se povezala s brojnim poznatim umetnicima uključujući, naravno, Lancôme ambasadorku Zendayu. Kao preduzetnica sa sopstvenom linijom proizvoda za trepavice, Sheika se u okviru kampanje pridružila američkoj glumici kako bi dekodirala na koji način deluju aktivni sastojci za negu kože u novoj formuli Teint Idole Ultra Wear Care & Glow pudera.

 

 

Stilista Law Roach sarađuje sa Zendayom već 12 godina. Zapanjivši modni svet neprestanim eksperimentisanjem sa stilovima, kreativna sinergija ovog dvojca dovela ih je do liste najbolje odevenih ljudi, a Law Roach je prvi stilista proglašen „stilistom godine“ drugu godinu zaredom. U novoj kampanji brenda Lancôme, Law, koji i sam nosi puder kako bi osnažio svoju kožu da izdrži zahtevan dnevni raspored, govori o dugotrajnom efektu pudera Teint Idole s dvostrukim delovanjem za negu i blistavost.

 

 

Izuzetno lagana tehnologija Neo-Glow za naglašenu zdravu blistavost

Primenom izuzetno lagane tehnologije koja se stapa s kožom – Lancôme tehnologija Neo-Glow delotvorno povezuje formulu s kožom, bez nakupljanja, stvrdnjavanja i razmazivanja. Svetlost pigmenata prirodno ističe crte lica i koži daje naglašen zdrav sjaj do 24 časa.

 

 

Postojana srednja prekrivna moć koja se savršeno ističe

Srednje prekrivanje uz mogućnost nanošenja više slojeva sakriva nesavršenosti i traje ceo dan. Koža je ujednačena i blistava odmah nakon nanošenja, a efekat dugotrajan zahvaljujući teksturi koja je postojana, otporna i osigurava prirodan izgled kože.

 

 

Za savršenu negu brine se formula koju čini  82% seruma, hijaluronska i bademova kiselina

Kao temelj nege i blistavosti kože, novu formulu Teint Idole odlikuju unapređena svojstva seruma za poboljšanje kože neposredno nakon primene i tokom nošenja. Nakon 4 nedelje, formula s 82% seruma koji daje koži blistavost, čini teksturu kože zaglađenijom i ujednačenijom.

 

 

Nakon jedne primene tečnog pudera Teint Idole Care & Glow:

+23% ujednačeniji ton kože

+9,8% blistaviji ten

+12,7% glađa teksture kože

 

  

Nakon 3 nedelje korišćenja tečnog pudera Teint Idole Ultra Wear Care & Glow:

  • 90% ispitanika se slaže da je kvalitet kože poboljšan
  • 91% ispitanika se slaže da koža izgleda lepše
  • 89% ispitanika se slaže da koža izgleda glađe
  • 90% ispitanika se slaže da je ton kože ujednačeniji
  • 87% ispitanika se slaže da koža izgleda hidrirano
  • 85% ispitanika se slaže da koža izgleda blistavije

 

 

Izvrsna za hidrataciju kože, mikrokapsulirana hijaluronska kiselina obogaćuje novu formulu. Poznata po tome da može zadržavati  1.000 puta veću količinu vode od svoje težine, čini kožu hidriranom i mekom. Bademova kiselina je poznata po pročišćavanju i zaglađivanju površine kože tokom vremena. Koža je sve blistavija iz dana u dan.

 

 

 

PR&Foto: L'Oreal Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije