8.6 C
Belgrade
10.5 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
19.03.2024.

Nove Converse Lugged 2.0 patike donose lepotu prirode na platformi!

IZDVAJAMO

 

Od svojih početaka na košarkaškom terenu, klasične duboke Converse Chuck Taylor All Star patike prešle su dalek put i dostigle status ikone. Sa duhom originalnosti i buntovništva, Converse patike iz sezone u sezonu dobijaju osvežena izdanja, ne samo kroz nove boje i printove, već i nove siluete sa višim i udobnijim đonovima poput All Star Lugged 2.0 modela! 

 

 

Converse vas ove jesenje sezone poziva da izađete napolje zahvaljujući svojim novim All Star Lugged 2.0 patikama inspirisanim prirodnim pejzažima koje kombinuju kultne karakteristike dizajna sa teksturama koje pružaju umirujući osećaj. Naborana konstrukcija od žakarda stvara taj osećaj kao da vreme provodite na otvorenom, dok gumeni i ekspresivni đon platforme povećava prianjanje i visinu.

 

 

Gornjište patika izrađeno je od 70% recikliranog, naboranog žakarda, dok ih reciklirana mrežasta postava održava prozračnim. Uvučeni gumeni spoljni đon sa gazećim slojem inspirisanim ševronom donosi poboljšano prianjanje, dok OrthoLite uložak pruža celodnevnu udobnost. Dodajući održivu notu, zvezdasti prišivač na članku izrađen od 8-9% ostataka reciklirane gume iz proizvodnog procesa.

 

 

Nove Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 ženske patike od žakarda dostupne su na Converse sajtu u reljefnom Desert Camo dezenu u beloj ili prošarane sivim i ljubičastim nijansama.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Converse

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije