5.4 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.03.2024.

Nova Chanel make-up kolekcija je dokaz da su neutralne nijanse zauvek u modi!

IZDVAJAMO

 

Inspirisan različitim tonovima kože, make-up studio francuskog luksuznog brenda Chanel predstavio je novu kolekciju tečnih pudera, ruževa i lakova za nokte za sezonu jesen/zima 2022. 

 

 

Kolekcija nudi besprekoran ton-na-ton izgled dok, istovremeno služi i onima koji žele smeliju, sofisticiraniju šminku. Poetična Chanel kolekcija uključuje boje ruževa i lakova za nokte koje se savršeno usklađuju sa nijansama Ultra Le Teint Fluid pudera, stvarajući harmoniju i kontrast u raznovrsnoj paleti boja, i poziv na kreiranje šminke u skladu sa tenom.

 

 

Chanel kolekcija za jesen/zimu 2022. je više od jednostavnog uparivanja nijansi: svaka nijansa dizajnirana je sa ružičastim ili zlatnim podtonom kako bi pružila neuporedivu završnicu koja celokupnoj šminki. Ultra Le Teint Fluid puder dvostrukog standarda boje i formulacije ima nijansa dolazi u dve različite nijanse koje možete izabrati, u zavisnosti od željenog efekta šminke. Zlatne nijanse obavijaju usne i nokte blistavim sjajem, dok im ružičaste daju svežinu. Zahvaljujući ovoj preciznosti boje, nijanse Ultra Le Teint Fluid pudera ove sezone usklađuju se sa Rouge Allure ruževima i Le Vernis lakovima kako bi otkrile individualnost svake žene.

 

 

Rouge Allure je blistavi, satenski, dugotrajni ruž za usne sa ultra finom teksturom koja se topi na usnama i nosi se kao druga koža, dok je Le Venis zaštitni lak za nokte koji nudi blistav, dugotrajan i ultra-sjajni rezultat lakiranja. Sa novom Chanel Beauty kolekcijom koja sadrži 12 novih nijansi ruževa i lakovaq za nokte, mogućnosti su beskrajne.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Chanel Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije