12.8 C
Belgrade
8.6 C
Zagreb
7.7 C
Sarajevo
27.02.2024.

FOREO prvi put lansira digitalizovane verzije proizvoda!

IZDVAJAMO

 

Kompanija FOREO, čija se vizija zasniva na stalnim inovacijama u sektoru lepote, sada ide korak dalje i lansira NFT beauty kolekciju, čime postaje prvi brend za negu kože koji je lansirao digitalizovane verzije svojih proizvoda.

 

 

Lansiranjem NFT beauty kolekcije i pre njihovog konvencionalnog prezentovanja, kompanija je pronašla novi način da široj javnosti prikaže jedinstvene i unapređene verzije proizvoda LUNA ali i da kontinuirano nastavi da promoviše zdravlje kože i mentalno zdravlje.  FOREO lansira pet različitih NFT-ova, od kojih svaki predstavlja jedan proizvod poslednje inovacije brenda – LUNA 4 kolekcije, koja je sinonim za čistu i zdravu kožu. Osim toga, FOREO će predstaviti i jedno specijalno izdanje NFT-a za prodaju na aukciji. Umetnik koji potpisuje najtraženiji komad LUNA kolekcije je Marijam, talentovana NFT dizajnerka koja brzo stiče popularnost i priznanje na NFT sceni.

 

 

Celokupna dobit od prodaje biće donirana dobrotvornim organizacijama koje pomažu ljudima koji se bore sa mentalnim problemima i različitim kožnim oboljenjima. „Industrija lepote često se kritikuje zbog postavljanja nedostižnih standarda i negativnog uticaja na mentalno zdravlje društva. FOREO menja taj pogled. Želimo da iskoristimo sve prednosti tehnološkog napretka da osnažimo vezu estetike, zdravlja i tehnologije  i na taj način utremo put ka društveno odgovornoj lepoti. Upravo ovi principi su doveli do najnovije inovacije brenda u čišćenju kože – LUNA 4 asortimanu”, objašnjava Vladimir Čuturilo, generalni menadžer FOREO za Istočnu Evropu.

 

 

LUNA 4 BODY

Najveća novina FOREO asortimana je dugo očekivani LUNA 4 Body – masažna četkica za telo za svakodnevno dubinsko čišćenje. Napravljena od ultrahigijenskog silikona, LUNA 4 body uklanja 99% nečistoća na koži, čime začepljene pore postaju prošlost. Proizvod je efikasan u borbi protiv celulita, podstiče mikrocirkulaciju i pomaže sagorevanje masnih naslaga.

 

 

LUNA 4 PLUS

LUNA™ 4 plus je jedini uređaj koji pomaže u ciljanju vidljivih znakova starenja dok čisti lice i vrat. Učvršćuje kožu i zaglađuje fine bore, pružajući vrhunski neinvazivni lifting lica u udobnosti vašeg doma. Korisnici tvrde da se koža oseća bolje nakon čišćenja sa LUNA™ 4 plus, dok njih 90% navodi da koža izgleda mlađe i zdravije. LUNA 4, LUNA 4 mini, LUNA 4 go, LUNA 4 man Ostatak asortimana LUNA 4, koji je već poznat FOREO kupcima, dobio je nadogradnju sa još mekšim silikonskim četkicama, koje omogućavaju da lakše klize po koži, čuvajući njenu prirodnu elastičnost. Kao apsolutni lider u tehnologiji lepote, FOREO neprestano inovira svoje proizvode, pružajući vrhunske rezultate na nivou spa centra u udobnosti sopstvenog doma, čime vam štedi i vreme i novac. Svi FOREO proizvodi mogu se kupiti u Jasmin drogerijama, kao i online na jasmin.rs, ananas.rs i hilife.rs.

 

 

 

PR&Foto: FOREO Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije