14.6 C
Belgrade
13.6 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
20.04.2024.

Oslobodite svog unutrašnjeg baristu uz pomoć xBloom aparata za kafu!

IZDVAJAMO

 

Verujući da je odličan dizajn ukorenjen u inovaciji, funkcionalnoj inteligenciji i umeću izrade, nekadašnji Apple dizajneri okupili su se kako bi napravili aparat za kafu čiji minimalistički dizajn kombinuje vrhunsku funkcionalnost u komad koji će s ponosom biti izložen na vašem kuhinjskom pultu. 

 

 

Mnogi ljubitelji kafe preferiraju metodu prelivanja jer stvara puniji ukus kafe, a xBloom aparat u sebi sadrži sve što vam treba da napravite savršenu šoljicu kafe! Lepota iza svakog sipanja je u preciznom mlevenju, dužem procesu kuvanja i sporijem filtriranju vode kroz talog. Uz svako jedinstveno zrno dolazi i jedinstveni metod za izvlačenje njegovih najboljih ukusa i aroma, a veličina mlevenja, temperatura vode, pritisak, protok, količina mlevene kafe i još mnogo toga igraju ključnu ulogu u pripremanju kafe slojevitog ali punog ukusa.

 

 

xBloom aparat kombinuje pametnu mehaniku i umetnost pravljenja kafe u jednu elegantno dizajniranu spravu koja je vrlo laka za rukovanje. Jednostavnim dodirom dugmeta za svega 3 minuta dobićete specijalizovani ukus kafe za čiju pripremu u kafeterijama je ponekad potrebno i do 15 minuta. Možete eksperimentisati sa veličinom mlevenja zrna, temperaturom, vremenom i šablonom sipanja, ili jednostavno možete koristiti unapred pripremljene recepte odobrene od strane xBloom bariste.

 

 

Pored funkcije, dizajneri su svom pametnom aparatu za kafu dali jednako elegantan i uglađeno vertikalni dizajn koji zahteva minimalan prostor na vašem kuhinjskom pultu. Kako danas nijedan aparat nije potpun bez odgovarajuće aplikacije, xBloom prateća aplikacija ima apsolutni smisao jer omogućava korisniku da podesi parametre za pripremu kafe prema sopstvenim preferencijama.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: xBloom

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije