16.8 C
Belgrade
14 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
26.04.2024.

Upoznajte novu Adidas 4DFWD siluetu za trčanje!

IZDVAJAMO

 

Performanse su oduvek bile prioritet za Adidas i njegove timove za inovacije, a nemački brend sada je spreman da uskoči u budućnost sportske obuće sa svojim potpuno novim patikama za trčanje — adidas 4DFWD.

 

 

Celokupni oblik siluete je manje-više nepromenjen, ali je zato pregršt tehnoloških inovacija integrisano u njih kako bi ih učini udobnijim i podržavajućim. Najnoviji izum nemačkog sportskog brenda ima gornju konstrukciju koja se oslanja na mešavinu mreže i PrimeKnita, i koja je projektovana je tako da nosiocima pruži čvršće pristajanje.

 

 

Ispod toga je naslagana potpuno nova rešetkasta jedinica međuđona u obliku mašne koja je dizajnirana da transformiše vertikalni pritisak u horizontalnu silu koja pomaže trkačima u glatkijem prelazu. Ova specifična komponenta takođe pruža 23% više amortizacije nego što smo videli na prošlim modelima sa 4D podrškom. Štaviše, Continental đon obezbeđuje dodatnu vuču tako da mogu da izdrže mnogo više čak i u težim vremenskim uslovima.

 

 

Adidas 4DFWD modeli „Carbon Cloud White“ i „Impact Orange“ za muškarce, kao i „Grey Five i „Cloud White“ boje za žene trebalo bi da budu dostupne od 1. septembra preko adidas sajta po ceni od 200 dolara.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Adidas

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije