17.1 C
Belgrade
15.2 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
23.02.2024.

Vežbajte na otvorenom sa svojim idealnim saputnikom za nove avanture

IZDVAJAMO

Sada, više nego ikada ranije, vrhunski sportisti, ali i rekreativci zaljubljeni u fitnes i wellness, svoj trening mogu premestiti izvan četiri zida teretane. Reebok je lansirao najnoviji model svoje nagrađivane patike, Nano X2 Adventure, dizajniranu da vam pored funkcionalne i elegantne podrške za trening omogući veću izdržljivost i zaštitu. Uz potpuno novi izgled gornjišta sa akcentom na unapređene materijale, spremne su da izdrže još intenzivniju jačinu treninga na otvorenom.

Nakon Nano X2, patike za trening koja se prvi put pojavila početkom ove godine, Nano X2 Adventure je druga iteracija u okviru istoimene franšize. Ova linija, inspirisana vežbanjem na otvorenom, je posebno razvijena da izdrži prirodne specifičnosti različitih vrsta terena, kao i da ispuni sve zahteve sportista i treninga izvan teretane.  

Kao i do sada, performanse su uvek na prvom mestu. Stoga, nova patika donosi niz unapređenih karakteristika, među kojima se izdvajaju: otporno najlonsko gornjište koje nudi poboljšanu zaštitu i prozračnost, Screen Prints i reflektujući materijali inspirisani prirodom i aktivnim stilom života, Floatride energetska pena koja pruža dodatnu potporu u prednjem delu stopala i ojačanim đonom, dizajniranim da pospeši trakciju i izdržljivost na otvorenom.

Od kraja avgusta, Nano X2 Adventure će biti dostupan u dva različita kolorita u muškim i ženskim veličinama na Reebok.com i u odabranim Sport Vision i Intersposrt radnjama, kao i na njihovim online prodavnicama, sportvision.rs/corner-reebok i intersport.rs/brendovi/reebok. Za više informacija posetite Reebok.com/Nano.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije