10.9 C
Belgrade
7.2 C
Zagreb
2.7 C
Sarajevo
27.04.2024.

Želimo sve komade iz Zarine lanene kolekcije!

IZDVAJAMO

 

Letnje vreme zahteva lagane tkanine kao što je lan, a Zara je upravo predstavila svoju kolekciju posvećenu ovom prozračnom materijalu, sa pratećim editorijalom i Anjom Rubik u glavnoj ulozi.

 

 

Volimo prirodan osećaj i izgled lana, lako ga je stilizovati i nositi jer propušta delikatnu svetlost dok istovremeno možete da osetite njegovu laganu sirovost. Kako lan postaje sve bolji sa godinama, u kvalitetne lanene komade vredi investirati ove letnje sezone, a Zarina nova kolekcija savršeno sažima raznovrsnost ove divne tkanine.

 

 

Kolekcija se fokusira na opušten i minimalistički dizajn koji bez napora objedinjuju lepršavi karakter ove tkanine. Neutralna paleta boja sadrži nijanse boje slonovače, bež ovsene, braon, boja senfa, zagasito narandžaste i klasične crne.

 

 

U kolekciji vas očekuju kompleti, odela, duge suknje, široke pantalone, tunike, košulje, široke dnevne i asimetrične svečane haljine, kao i detalje poput lanenih turbana. Zara x Anja Rubik kolekcija od lana dostpuna je u Zara radnjama širom Srbije, kao iza kupovinu online putem Zara sajta.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije