12.9 C
Belgrade
15.2 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Najpoželjnije patike za 2022. godinu su napokon stigle!

IZDVAJAMO

 

Nike Air Force 1 su patike koje ne treba posebno predstavljati. Od 1982. godine ova silueta postala je osnovni deo garderobe svake modno osvešćene osobe, a kako bi ove godine obeležio 40. rođendan Air Force 1, bivši kreativni LV direktor i nedavno preminuli dizajner Virgil Abloh, udružio se sa brendom Nike i kreirao 47 pari legendarnih patika za Louis Vuitton kolekciju proleće/leto 2022.

 

 

Nakon dugog iščekivanja, prvih devet pari Air Force 1 patika koje predstavljaju sinergiju luksuzne francuske modne kuće i američkog sportskog giganta danas su ugledale svetlost dana! Louis Vuitton x Nike Air Force 1 patike koje je dizajnirao Virgil Abloh su među najpoželjnijim izdanjima patika u 2022. budući da prate kreativnu viziju jednog od omiljenih dizajnera na svetu.

 

 

Prvo izdanje sadrži devet boja, nakon čega će uslediti još 12 iteracija u dodatnim bojama kako bi se kompletirala kolekcija od 21 stila. Iz kolekcije se posebno izdvojila metalik zlatna silueta sa reljefnim uzorkom u vidu LV monograma, a sve patike poseduju Ablohove karakteristične pertle sa natpisom „Lacet“.

 

 

Bivši kreativni direktor LV Virgil Abloh bio je dugogodišnji saradnik brenda Nike i tokom godina obnovio je mnoge omiljene siluete patika, uključujući Nike Air Presto, Air Max 97, Air Max 90 i Zoom Fly.

 

 

Patike su dostupne u veličinama od 35 do 48 po ceni od 2.750 za AF1 Low plitki model do 3.450 dolara za duboke AF1 Mid patike, a ukoliko imate sreće i par hiljada dolara viška, možete ih već danas naručiti na zvaničnom sajtu Louis Vuitton brenda!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Louis Vuitton

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije