20.8 C
Belgrade
18.5 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
29.03.2024.

Ulepšajte svoj dom i raspoloženje uz Fatboy svećnjake savremenog dizajna!

IZDVAJAMO

 

Svaki pojedinačni dizajn koji je kreirao holandski brend Fatboy napravljen je sa ciljem da se pobegne od svakodnevne rutine – sa velikim osmehom na licu! Uz neobične komade nameštaja jarkih boja po kojima je ovaj brend poznat, u svojim kolekcijama Fatboy nudi i eklektične home decor komade koji pored svoje funkcionalnosti nude mnogo zabave! 

 

 

Inspirisani Fatboy kultnom oversize Sjef kolekcijom nameštaja u obliku životinja od balona, Can-Dog i Can-Dolly svećnjaci su savremeni aksesoari koji će izgledati sjajno u svakom kutku vašeg doma i privući pažnju vaših gostiju!

 

 

Ovaj zabavan detalj nije samo namenjen za ljubitelje životinja, već za sve one koji cene moderan dizajn i ujedno žele prijatnu atmosferu uz opuštenu svetlost sveća u svom domu. Fatboy svećnjaci dolaze u obliku jazavičara (Can-Dog) i pudle (Can-Dolly) i izrađeni su od čvrstog aluminijuma, dok fina tekstura praškastog premaza daje ovim svećnjacima elegantnu i izdržljivu završnu obradu.

 

 

Ovi razigrani svećnjaci dostupni su u 4 stilizovane boje – bela, antracit crna, sivo-plava i zelena a sada, ovu jedinstvenu Fatboy kolekciju možete pronaći u Novolux radnjama u Beogradu i Novom Sadu, kao i u online prodavnici!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Fatboy

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije