17.6 C
Belgrade
16.1 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
26.04.2024.

Da li biste prespavali u providnoj sobi ovog retro hotela na Ibici?

IZDVAJAMO

 

Od trenutka kada zakoračite u Paradiso Ibiza Art hotel, sva vaša čula se aktiviraju – posebno čulo vida. Sa elementima dizajna koji podsećaju na stil 70-ih i pastelnim bojama, u ovom hotelu ćete naći ne samo vrhunski smeštaj i mediteransku hranu, već i umetničku galeriju, pa čak i salon za tetoviranje.

 

 

Paradiso Ibiza Art Hotel odaje atmosferu Majamija Mediterana i sadrži oko 60 apartmana, od kojih je svaki opremljen šarenim nameštajem u retro stilu, sa smelim bojama i Marshall zvučnikom pored kreveta. Kupatila sadrže modernije elemente dizajna kao što su ploče od obnovljenog drveta i umivaonici od kamene posude.

 

 

Pored svoje standarne ponude, ovaj hotel na Ibici ima jednu posebnu sobu u kojoj možete da provedete noć potpuno besplatno, ali jedino ukoliko nemate problem sa činjenicom da vas stranci mogu posmatrati tokom vaših najintimnijih trenutaka, poput spavanja.

 

 

Za sve egzibicioniste, Paradiso Ibiza Art Hotel u svojoj ponudi ima „Zero Suite“, sobu sa staklenim zidovima koja je smeštena usred lobija hotela, što znači da možete da zaboravite na svoju privatnost tokom boravka u njoj. Potencijalno najveća noćna mora za introverte, „Zero Suite“ soba nudi smeštaj za dvoje, a takođe je dostupno za umetničke nastupe, radio emisije, DJ setove… mogućnosti su beskrajne sve dok želite da budete u centru pažnje.

 

 

Dok je noćenje u ovoj transparentnoj sobi besplatno, gosti po ulasku moraju da potpišu formular gde daju pristanak da budu fotografisani kao i saglasnost hotelu za korišćenje fotografija.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Paradiso Ibiza Art Hotel

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije