5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Očaravajući miris sa Viktor&Rolf potpisom poziva vas da postanete svesne svoje moći!

IZDVAJAMO

 

Inspirisan Spiritual Glamour Haute Couture kolekcijom, novi miris avangardnog luksuznog brenda Viktor&Rolf je inkarnacija novog pozitivnog stila života, mirisni manifest duhovnosti i samospoznaje koji vam donosi moć da kreirate sopstvenu sudbinu.

 

 

Uz svoj novi parfem nazvan Good Fortune, Viktor&Rolf pozivaju žene da postanu svesne svoje ženstvenosti, da se afirmišu kao ličnosti i čvrsto veruju u sopstvenu snagu. Novi miris ima za cilj da podseti svoje nosioce da “sudbina nije stvar slučajnosti, već stvar donošenja pravih izbora”.

 

 

Očaravajući i moćan, ovaj cvetni parfem za žene budi svetlu i aromatičnu notu i otvara se tajnom alhemijom ko-destilovanog cveta komorača i encijana. Superinfuzija jasmina zauzima centralno mesto u srcu mirisa dok kremasta burbonska vanila, poreklom sa Madagaskara, čini osnovu Good Fortune parfema.

 

 

Parfem mističnog naziva zahteva podjednako mističnu bočicu koja je dizajnirana u obliku kristalne kugle, a kao završni detalj bočica se zatvara fino fasetiranim poklopcem od ametista kao simbolom ženske moći i pozitivne energije. Ova bočica parfema koja se može ponovo puniti obeležena je legendarnim Viktor&Rolf pečatom.

 

 

Kao zaštitino lice svog novog parfema, holandski dvojac odabrao je FKA Twigs, talentovanu britansku pevačicu, plesačicu i vizuelnu umetnicu koja svojom ženstvenom i mističnom pojavom oličava ženu koja je u stanju da oblikuje svoju sudbinu.

 

 

Novi Viktor&Rolf Good Fortune parfem za žene dostupan je u bočicama od 90, 50 i 30ml u Sephora online prodavnici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Viktor&Rolf

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije