6 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Ovog leta dajemo prednost udobnosti uz nove Converse siluete!

IZDVAJAMO

 

Mnogi ljubitelji klasičnih Converse Chuck 70 patika složiće se da su starke savršene za vežbanje u teretani, duge letnje šetnje ali i đuskanje do zore na muzičkim festivalima, a sve to zahvaljujući njihovoj svestranosti. 

 

 

Upravo zato nije iznenađenje što je američki brend patika uzeo baš ovu siluetu kao polaznu tačku evolucije u kreiranju novih stilova koji igraju ključnu ulogu u očuvanju nasleđa kultnog modela patika za neke nove generacije! U pokušaju da nastavi svoju priču o pomeranju granica udobosti i svestranosti, Converse je predstavio novi trio silueta dizajniranih za kretanje bez granica, za šta je zaslužna upotreba inovativnog materijala – CX pene!

 

 

Prvi u nizu model patika inspirisan nasleđem brenda za aktivnosti na otvorenom, Chuck 70 AT-CX silueta je postavljena je CX penom kako bi pružila laganu udobnost i suptilnu funkcionalnost. Sa prednjim delom inspirisanim Bosey MC arhivskom dubokom siluetom iz 1950-ih uz đon sa dijamantskim printom, Chuck 70 AT-CX patike optimizovane su sa poboljšanom vučom.

 

 

Sledeći model, Run Star Legacy CX, nastao pod uticajem popularnih Run Star Hike i Run Star Motion silueta, izrađen je sa preuveličanim gumenim dizajnom i izobličenim prugama. Patike se mogu pohvaliti uvećanim štitnikom za petu kako bi se maksimalno povećala mogućnost nošenja. Sastoji se od platnenog gornjeg dela, CX pena takođe oblaže gornji deo u vidu čarape za vrhunsku udobnost.

 

 

Poslednja silueta u seriji je Chuck Lugged 2.0 CC X Hi koja nudi dodatnu vuču i donosi novu iteraciju platforme za dodatno izdizanje uz osvežen stil. Vodootporna koža i jezičak sa gumom udružuju snage kako bi sprečili pojavu elemenata, dok meka podstava od flisa i EVA podloga pomažu da vam bude udobno. Elementi inspirisani planinarima kao što su zaobljene vezice i brze kuke upotpunjuju izgled za spoljašnju upotrebu na klasičnim i zemljanim neutralnim.

 

 

Svaka od novih Converse modela ima za cilj za cilj da izgleda i oseća se dinamično, smelo i funkcionalno, omogućavajući kretanje i izražavanje pojedinaca širom sveta. Novi Chuck 70 AT-CX model sada je dostupan na Converse sajtu, dok će Run Star Legacy CX i Lugged 2.0 modeli biti lansirani ove jeseni.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Converse

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije