5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Xiaomi i Leica donose vrhunsko iskustvo fotografije novom serijom pametnih telefona!

IZDVAJAMO

 

Više od 100 godina, Leica je sinonim za fotografsku izvrsnost, najbolji kvalitet slike i umetnost nemačkog preciznog inženjerstva, a poslednjih deset godina ovaj brend uspešno implementira svoje znanje u sisteme kamera za pametne telefone. 

 

 

Demonstrirajući svoju stručnost i aktivnosti u tehnološkim oblastima orijentisanim na budućnost, kao što su obrada slike, podešavanje kvaliteta slike i kompjutersko snimanje, Leica i kineski tehnološki gigant Xiaomi najavili su početak nove ere u svetu fotografije pametnih telefona, rezultat je vrhunska Xiaomi 12S serija.

 

 

Iz serije se posebno izdvojio model Xiaomi 12S Ultra koji ilustruje inovativnu moć obe kompanije, i koji će oduševiti sve korisnike modulom kamere koji nudi izuzetan kvalitet slike, klasični Leica izgled slike i neograničenu kreativnu slobodu.

 

 

Postavljajući novi standard u oblasti fotografije pametnih telefona, Xiaomi 12S Ultra ima MIUI 13 zasnovan na Android 12 operativnom sistemu, vodeći Snapdragon 8+ Gen 1 procesor i ekstra veliki Sony IMKS989 glavni senzor od 1 inča i 50,3 megapiksela. Kao rezultat toga, 12S Ultra je u stanju da isporuči impresivnu veličinu piksela od 1,6 um, superiorne performanse pri slabom osvetljenju i poboljšano pojačavanje boja.

 

 

Xiaomi 12S Ultra stvara briljantne slike u JPG, DNG i HEIF formatu koje impresioniraju najvišim kvalitetom i detaljima istinitim, posebno u printovima velikog formata. Da bi se omogućila naknadna obrada prilagođena potrošačima, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi12S Pro i Xiaomi 12S podržavaju 10-bitni RAV format koji je kalibrirao Adobe Labs.

 

 

Štaviše, korisnici mogu da biraju između dva Leica filtera: „Leica Vibrant Look“ i „Leica Authentic Look“ koji nudi prirodne snimke sa intenzivnijom trodimenzionalnom dubinom, dok prvi filter povećava živopisnost.

 

 

Xiaomi 12S Ultra će prvo biti dostupan u Kini. Model sa 8GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora će imati cenu od oko 900 dolara, dok će 12GB + 512GB model koštati oko 1050 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Leica

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije