5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Uđite u novu eru ženstvenosti sa neodoljivim Paco Rabanne parfemom!

IZDVAJAMO

 

Oslikavajući pariski duh brenda, novi Paco Rabanne parfem za žene odaje počast novoj eri ženstvenosti zahvaljujući senzualnim i odvažnim notama, kao i neobično dizajniranoj bočici! 

 

 

Miris stvara avangardni i izrazito luksuzni ženski potpis i sastoji se od izuzetno čistog jasmina, sočnog manga i senzualnog kremastog tamjana koji izaziva zavisnost. Izrađen u Grasu od održivih sastojaka, Paco Rabanne Fame parfem je 90% prirodnog porekla, potpuno veganski i predstavlja kvintesenciju avangardnog luksuza koji pršti dragocenim sastojcima.

 

 

Nalik na dragulj, bočica parfema je neodoljivi predmet žudnje koji je istovremeno kultan i sofisticiran. Napravljena od blistave srebrne i zlatne plastike, Fame bočica inspirisana je glamurom iz ‘60-ih dok dizajn oslikava kultnu haljinu i čizme koje oponašaju one koje je za brend dizajnirao Julien Dossen, kao i minđuše i narukvicu slične nekim od najprodavanijih aksesoara brenda. Dizajn bočice je zaokružen naočarama za sunce inspirisanim onim koje je svojevremno nosila čuvena Odri Hepbern.

 

 

Paco Rabanne Fame parfem biće dostupan u evropskim parfimerijama od septembra i to u bočicama od 30, 50 i 80ml.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Paco Rabanne

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije