10.4 C
Belgrade
7.6 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
23.04.2024.

Probudite se s novim osećajem svežine!

IZDVAJAMO

 

Svi volimo onaj dragoceni osećaj nakon nekoliko dana odmora kada uspemo da se dobro naspavamo i svom organizmu pružimo sve što mu je potrebno za oporavak i svežinu.

Od sada, taj doživljaj možete prepoznati i svakog jutra u ogledalu! Eucerin®Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster pruža vašoj koži tokom noći sve što joj je potrebno – popunjavanje finih bora, intezivnu hidrataciju i aktivnu regeneraciju. Zahvaljujući tome vaše lice ujutru izgleda sveže, odmorno i podmlađeno!

 

 

Prve simptome starenja kože uočavamo već u 20-tim kada započinje proces opadanja nivoa hijalurnoske kiseline u koži i na licu se pojavljuju prve fine bore. Tokom godina, uz produbljivanje bora, sve očigledniji postaju umoran izgled i gubitak sjaja na koje značajno utiču nedovoljna hidriranost i smanjenje sposobnosit kože da se regeneriše i bori protiv oksidativnog stresa.

Formulacija Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a osmišljena je tako da tokom noći pomogne koži da odgovori na sve izazove koje donosi prirodan proces starenja, ali i one koje uzrokuju nedostatak kvalitetnog sna, stres, dehidratacija. Njegova trosturka efikasnost počiva na formulaciji čiju osnovu čine četiri osnovna sastojka: hijaluronska kiseline, glicerin, dekspantenol i vitamin E.

 

 

Hijaluronska kiselina dugog lanca u formulaciji Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a poboljšava hidriranost na površini kože i tako popunjava fine linije i bore. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve, stimuliše proizvodnju hijalurona i hidrira kožu dajući joj volumen i popunjavajući bore iznutra. Glicerin, jedan od najpoznatijih hirirajućih sastojaka, u formulaciji ovog preparata ima ulogu da vodu što duže zadrži u koži. Udružena, ova dva sastojka obezbeđuju koži trenutnu, intezivnu i dugotrajnu hidrataciju koja traje i do 72 sata.

Dodatno, tokom noći, upravo onda kada se ceo organizam odmara i obnavlja, dekspantenol u formulaciji Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a pomaže koži da se regeneriše, dok vitamin E štiti kožu od oksidativnog stresa. Rezultat dejstva kombinacije ovih nekoliko sastojaka je koža која ujutru izgleda sveže i odmorno, glatko i zategnuto.

 

 

Ultralagana, nelepljiva tekstura Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Boostera i trostruki efekat koji pruža čini ga pogodnim za prvu anti-age negu, ali i negu zrele kože, posebno ako joj je potrebna dodatna hidratacija.

Kliničke i dermatološke studije pokazale su i veoma dobru efikasnost i podnošljivost ovog preparate za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. U studiji samoprocene, u kojoj je učestvovalo 160 žena starosti između 25 i 40 godina, 99% dama potvrdilo je da, nakon četiri nedelje redovne primene, Eucerin®Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster pruža koži svež i odmoran izgled i obezbeđuje dugotrajnu hidriranost i blistavost svaki dan.

 

 

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije